Radnica Maja na koju je naleteo hamer i dalje u šoku: Da sam minut duže ostala ispred, udario bi u mene i ubio bi me na mestu

Povređena radnica ističe da je tog dana pukom srećom izbegla smrt

  • 4

Povređena radnica Maja, koja je još u šoku nakon što je na nju u centru Beograda u subotu 15. decembra naleteo podivljali hamer, opisala je horor koji je doživela i kako se odigrao incident.

- Prošlo je tri dana otkako je "hamer" udario u trafiku, ali stres i trauma ne prolaze. I sad mi se čini da čujem brujanje džipa i zvuk udarca, a slika farova koji su išli pravo na mene mi ne izbija iz glave. Imala sam ludu sreću - započela je razgovor radnica iz trafike na uglu Svetogorske i Palmotićeve.

Povređena radnica ističe da je tog dana pukom srećom izbegla smrt.

- Nekoliko sekundi pre udarca "hamera" u trafiku bila sam ispred i sređivala policu. Samo što sam ušla u kiosk i sela, usledio je horor. Taj džip je toliko jako udario da je izvalio trafiku iz betona. Uopšte ne znam kako je to uspeo. Neverovatno! Ostala sam zarobljena u kiosku sa svim artiklima, koji su popadali na mene.

Vozač hamera je prvo divljao kroz Terazijski tunel Printskrin: Facebook/Novak Djekic

Videla sam vozilo sa zatamnjenim staklima, koje je izgledalo kao tenk. Sećam se farova, koji su me zaslepeli, a od njih nisam mogla da vidim vozača. Sam bog me je sačuvao. Da sam minut ostala ispred, udario bi u mene i ubio bi me na mestu - priseća se sagovornica.

Maja kaže da ima nagnječenje ruke i ramena.

- Šok koji sam doživela i dalje utiče na mene. Moraću kod psihijatra da odem jer ne mogu da se smirim. Pod velikim sam stresom. Sada se plašim i kad prelazim ulicu, bojim se da će me neki auto udariti - objašnjava žena.

Kako kaže, vest da je osumnjičeni uhapšen saznala je iz medija.

Foto: Twitter/kicosh

Drama u centru Beograda počela je u subotu 15. decembra oko 14 časova. Vozač hamera je prvo pokosio semafor na uglu Palmotićeve i Subotičke ulice. Nakon toga je nastavio da divlja Palmotićevom ulicom i tom prilikom oštetio nekoliko vozila. Onda se zakucao u trafiku. Tom prilikom povređena je i žena koja je radila u kiosku.

Sumnja se da je hamerom upravljao Aleksandar Šotra (39) i njemu je određen pritvor.

VIDEO: Kakvi su oni srećnici! Proleteo je kao furija, njima ništa, a auto prepolovljen

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    19. decembar 2018 | 05:40

    Staviti ga da odlezi jedno pet godina u aps,trajno oduzimanje vozačke, pa neka tamo razmišlja šta bi bilo kad bi bilo,jer neko da tera silu i da se igra tuđim životima mora da plati debeli ceh..

  • The Spatula

    19. decembar 2018 | 09:43

    Sumnja se? Pa zar ima toliko hamera u Bg da se ne zna ciji je? Da ne bude kao i sa minijem?

  • Dixi

    19. decembar 2018 | 13:47

    Da je sin nekog obicnog gradjanina sve bi se vec znalo a ovako saznace se za 30 godina.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA