≫ 

Padalo je drveće prethodnih dana, kao pokošeno: Ako ste zatekli "poklon" na automobilu, možete da naplatite odštetu

Samo u Beogradu prethodnih dana podneto je oko 50 zahteva za nadoknadu štete. Procedura je jasna i laka, a novac brzo leže na račun

  • 0

Ako ste imali tu nesreću da vam prethodnih dana pod teretom snega padne drvo na automobil, materijalnu štetu koja je tad nastala nadoknadiće JKP "Zelenilo Beograd".

Kako kaže prvi čovek ovog preduzeća, do sada je stiglo oko 50 zahteva za nadoknadu štete i više od 800 prijava za oborena stabla širom prestonice.

"Zelenilo" je odgovorno za sva oštećenja koja izazove drveće koje se nalazi isključivo na javnim površinama. Tu ne spadaju stabla koja su pala iz nečijeg dvorišta na ulicu ili na nečiji automobil, kao ni stabla iz kruga fabrika ili preduzeća.

Foto: Čitalac Telegrafa

I procedura je potpuno jasna. Svi oštećeni treba da podnesu pisani Zahtev za naknadu štete Komisiji za naknadu štete JKP "Zelenilo-Beograd" u Ulici Surčinski put 2.

Oštećeni uz ovaj zahtev prilaže i zapisnik o pričinjenoj materijalnoj šteti, izveštaj saobraćajne policije i lekarsku dokumentaciju ako je u pitanju telesna povreda. Ovakav zahtev se prosleđuje dalje osiguravajućoj kući.

VIDEO: Da li policija može da vas kazni ako vozite auto prekriven snegom?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA