Na Savskom vencu 1. januara "Park otvorenog srca" i podela novogodišnjih paketića

Manifestacija Park otvorenog srca, koju Gradska opština Savski venac organizuje za svoje najmlađe sugrađane s ciljem da im ulepša novogodišnje praznike, održaće se 1. januara 2019. godine, od 11 časova, na platou ispred Muzeja Jugoslavije

  • 1

Osim druženja, najmlađe posetioce na manifestaciji očekuje muzički performans, pozorišna predstava, hor „Vrapčići“, akrobatski nastup plesne grupe „Fly“, nastup vokalno-plesnog sastava „Pahuljice“, nastup Predškolske ustanove „Savski venac“ i još puno iznenađenja, kao i tradicionalna podela novogodišnjih paketića koju će najaviti Predrag Vuković – Peđolino.

Bogat program u Parku otvorenog srca upotpuniće animatori koji će defilovati kroz publiku i družiti se sa decom.

Foto: Promo

Predsednica opštine Irena Vujović poziva roditelje sa Savskog venca da do petka, 21. decembra, preuzmu vaučere za paketiće i da sa svojim mališanima posete Park otvorenog srca.

Vaučere za besplatne novogodišnje paketiće roditelji mogu preuzeti uz ličnu kartu u prostorijama opštine (Kneza Miloša 69), od 8 do 18 časova. Pravo na dodelu paketića imaju sva deca do 12 godina, sa prebivalištem na opštini Savski venac.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    20. decembar 2018 | 09:07

    Lepo je ovo ali na Savskom vencu sve se odrzava na Dedinju.Donji deo opstine je u propadanju.Tamo su radili I jos rade kolovoz I trotoare a ovamo rupa do rupe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA