≫ 

Okončana trosatna potraga u Učiteljskom naselju, pronađene nestale devojčice

Devojčice su nestale u prepodnevnim satima

  • 20

U Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju danas se odvijala prava drama, kada se ispostavilo da su dve devojčice nestale oko 10.40 sati. Drama se završila tek oko 13 sati, kada su policajci devojčice pronašli u obližnjem supermarketu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su dve sedmogodišnje devojčice čiji je nestanak prijavljen danas oko 12 sati. Devojčice su se danas, ne sačekavši roditelje koji je trebalo da dođu po njih nakon završetka časova u OŠ "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju, same udaljile u nepoznatom pravcu. Policija ih je ubrzo pronašla u jednoj prodavnici, bez ikakvih povreda - kažu u MUP.

Slučaj je uznemirio čitav grad, odmah je prijavljen i gradskom Sekretarijatu za obrazovanje, ali na brojeve telefona direktora i sekretara škole našim novinarima niko se nije javio.

Na jednoj od Viber grupa na kojoj su okupljeni roditelji prvaka iz ove škole, stigla je informacija da su devojčice navodno oko podneva viđene u obližnjem supermarketu, piše "Blic". Radnica koja se brine o čistoći u školi ih je, prema saznanjima, pozvala da uđu unutra kako se ne bi smrzavale, ali su one insistirale da ostanu napolju, posle čega im se gubi svaki trag.

Majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole, posle čega su one nestale u nepoznatom pravcu.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    26. decembar 2018 | 13:17

    Ministar policije pod hitno da podne se ostavku ima katastrofalne rezultate ubistva i kriminaitet nikada na vecem nivou!

  • Ivan

    26. decembar 2018 | 13:27

    Нашли су их хвала Богу!!!

  • A mob tel?

    26. decembar 2018 | 13:14

    Mislim da nema deteta koje nema mob. tel.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA