≫ 

Vanredna kontrola taksi vozila u Beogradu: Privremeno oduzet "ford" jer je taksista imao dozvolu za vršenje usluga u Apatinu (FOTO)

Кomunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda narednih dana će nastaviti pojačane kontrole

  • 7

Кomunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda izvršili su večeras vanrednu kontrolu taksi vozila na stajalištu kod Beton hale.

Prilikom kontrole privremeno je oduzeto vozilo marke Ford eskort kojim je bez dozvole za obavljanje taksi prevoza na teritoriji grada Beograda upravljao D.A. iz Beograda. Utvrđeno je da je D.A. imao dozvolu za vršenje taksi usluge na područuju opšine Apatin i da nema pravo da ovu uslugu vrši na teritoriji grada Beograda.

Telegraf.rs

U nastavku kontrole privremeno je oduzeto i vozilo Golf 4 kojim je bez dozvole za obavljanje taksi prevoza na teritoriji grada Beograda upravljao M.A. iz Beograda.

Telegraf.rs

U poslednjih pet meseci Кomunalna policija i Saobraćajna inspekcija isključili su iz saobraćaja 160 divljih taksista, a devet automobila je trajno oduzeto.

Кomunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda narednih dana će nastaviti pojačane kontrole taksi vozača kako bi divlji taksisti kao i oni koji nemaju dozvolu za vršenje taksi usluge na teritoriji grada bili uklonjeni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    29. decembar 2018 | 21:04

    A zasto Beogradski taksisti nrskidaju table kad dolaze u druge opstine!.... Covek mozda dovezo nekog placa porez, ispravan vi mu uzeste auto!

  • Ivo

    29. decembar 2018 | 21:40

    Pun bg.divljaka,to oni znaju,i ova prica je prazna,jel ne rade nista po tom pitanju.

  • dule

    30. decembar 2018 | 06:50

    kada odvezes u drugi grad i zavrsis voznju ti okreneš auto i pravac nazad u svoj grad.NE UZIMAS stranke u drugom gradu.nije teško skinuti tablu kada završiš voznju.ne bi o tome koliko naplaćuju voznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA