≫ 

U teškom sudaru dva vozila kod Doma sindikata povređeno četvoro: Oboren pešak, vatrogasci sekli smrskani automobil da izvuku zarobljene

Sudar se desio u Dečanskoj ulici

  • 10

U Dečanskoj ulici, prekoputa Doma sindikata oboren je jedan pešak, a još troje ljudi je povređeno u sudaru dva vozila koji se desio oko 22.30 časa, saznaje Telegraf.rs.

- Primili smo poziv i na teren je upućeno tri vozila. Povređeno je četiri osobe i one su prevezene u Urgentni centar - rekli su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

Kako se saznaje u pitanju je teži sudar između "ford ka" i "ševroleta".

U "fordu" su se nalazili momak i devojka i oni su se kretali ka Trgu Nikole Pašića. Na njih je na pešačkom prelazu naleteo "ševrolet".

Njime je upravljao muškarac i bio je sam u kolima. On je svojim automobilom naleteo na "ford" iz suprotnog smera.

Kako se saznaje u pitanju je teži sudar između "ford ka" i "ševroleta" Foto-ilustracija: Telegraf

- Udarac je bio strahovit. Kada sam izašao da vidim šta se dešava video sam dva potpuno uništena vozila i jednog čoveka koji je ležao na ledenom pločniku 10-15 metara od njih.

Ispostavilo se da je to pešak kog je udario najverovartnije "ševrolet", koji je posle udarca u "ford" izleteo na kolovoz. Čuo sam od policajaca da se pretpostavlja da je vozač "ševroleta" izgubio kontrolu nad kolima zbog loših uslova na putu - rekao je jedan od svedoka, piše Kurir.

Nesrećni pešak (60) nije osećao noge posle udarca, dok su vozača "ševroleta" izvukli vatrogasci i on je bio u polusvesnom stanju. Povrede su zadobili i mladić i devojka iz "forda". Sve njih zbrinule su ekipe Hitne pomoći, koje su ih prevezle u bolnicu.

VIDEO: Mogao je da zgazi troje dece na pešačkom prelazu kod škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SaobracajacSabac

    8. januar 2019 | 01:57

    Kolika je dozvoljena brzina ulicama Beograda , kad se pri sudaru dva vozila u gradu automobili moraju seci da se izvuku putnici ? Pitam posto se Beograd po mnogo cemu razlikuje od ostalih gradova u Srbiji pa verovatno i po ovome.

  • mima

    8. januar 2019 | 08:03

    nisu to vremenske nepogode, to je divljanje na putu i to u gradu

  • Z

    8. januar 2019 | 02:19

    Bas u to vreme sam prosao kolima tuda i stao kod vojvodjanske na parking, oupste nije klizavo po ulici. Verovatno je malo brze vozio posto nije bilo zive duse, a nema veze sa kolovozom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA