≫ 

Beograđani zatekli važno obaveštenje na svojim vratima: Kada Putin dođe, ove dve stvari nemojte nikako da radite dok ste u stanu

Upozorenje se odnosi na jedan jedini dan, na dan kada u posetu dolazi ruski predsednik

  • 53
Foto: Telegraf

Žitelji zgrada na Novom Beogradu koje se nalaze na ruti posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, dobili su nesvakidašnje obaveštenje.

- Obaveštavaju se stanari zgrade da će dana 17.1.2019. godine u zvaničnoj poseti Republici Srbiji gostovati predsednik Ruske Federacije, gospodin Vladimir Putin zajedno sa delegacijom. S tim u vezi, a iz razloga bezbednosti ruskog predsednika molimo vas da dana 17. 1. 2019. godine ne izlazite na terasu zgrade, kao i da ne otvarate prozore za vreme trajanja posete - stoji na ulaznim vratima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina 17. januara preduzeti maksimalne mere obezbeđenja, koje podrazumevaju izmene režima saobraćaja u određenim delovima Beograda i posebne mere na trasi njegovog kretanja i u objektima koje će posetiti.

Biće zabranjen svaki vid saobraćaja na trasi kretanja Putina, kao i na saobraćajnicama koje se nalaze u neposrednom okruženju. Na snazi će biti i zabrana parkiranja vozila na saobraćajnicama koje se nalaze na trasi njegovog kretanja.

VIDEO: Završne pripreme ispred Hrama Svetog Save pred dolazak Putina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    15. januar 2019 | 14:46

    Dobro dosao naravno da necemo mi idemo na docek !!!

  • zeljanaaa

    15. januar 2019 | 17:48

    i šta je čudno? sasvim normalna i ocekivajuca situacija u svim zemljama pa tako i kod nas , kad je u pitanju poseta ovakvog ranga a divljaci će uvek naći razlog da se bune kao i ovi što lupaju minuse

  • Dragan

    15. januar 2019 | 15:59

    Ne vidim nista cudono. Ovo je uobicajeno kod posete bilo kog visokog zvanicnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA