≫ 

Najstrašniji horor u Železniku: Žena pozvala policiju i rekla kako se u komšijskoj šupi nalazi leš. Priča koja se krije iza toga ledi krv u žilama

Smrt je bila uredno prijavljena

  • 1

Beogradska policija traži Radovana V. (55) zbog sumnje da je još 2016. godine svoju majku, umesto na groblju, "sahranio" u šupi na porodičnom imanju u Makiškoj ulici, u naselju Železnik!

Leš umotan u najlon, u mrtvačkom drvenom sanduku, pronašla je Đevrija Jašari (30), koja živi u blizini tog imanja. Đevrija je odmah obavestila policiju i sačekala patrolu na licu mesta.

Izvor iz istrage kaže da je proverom utvrđeno da je vlasnica tog imanja umrla prirodnom smrću pre skoro tri godine.

- Smrt je bila uredno prijavljena, niko nije krao penziju pokojnice, a obdukcija je pokazala da starica nije preminula nasilnom smrću. Trenutno pokušavamo da pronađemo naslednika - objasnio je naš izvor.

Utvrđeno je da je naslednik pokojnice izvesni Radovan V. (55), koji je prijavljen na sasvim drugoj adresi u Beogradu i policija sada pokušava da stupi u kontakt s njim kako bi razjasnio zašto je majčin leš ostavio u šupi. Po svemu sudeći, on nije imao para da plati grobno mesto, pa je pokojnicu praktično sakrio.

Inače, prema Zakonu o sahranjivanju i grobljima, ukop pokojnika može se vršiti samo na grobljima. Ukoliko se neko ogluši o ovu odredbu i ukop obavi van groblja, čak i ako je to želja pokojnika, preti mu novčana kazna od 1.000 do 50.000 dinara.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    10. februar 2019 | 15:48

    Па није је закопао.Оставио је мајку напољу да труне...Ужас. И одакле комшиница у туђој шупи?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA