≫ 

Nesreća u Beogradu: Pao radnik sa Palate pravde, MUP tvrdi da mu je pozlilo

Do nesreće je došlo oko 12:30 sati

  • 5

Radniku angažovanom na rekonstrukciji zgrade Palate pravde pozlilo je i on je prevezen na VMA, a nije pao sa visine kako se u prvi mah sumnjalo.

- Radnik nije pao sa visine već mu je pozlilo, pa je prevezen u dežurnu bolnicu, gde mu je ukazana medicinska pomoć - rečeno je Tanjugu u MUP.

Ministarstvo pravde takođe ukazuje da radnik nije pao sa zgrade Palate pravde i da je nakon razgovora sa predstavnicima firme „Gradina" koja izvodi radove na rekonstrukciji zgrade Palate pravde, obavešteno da je radniku, koji radi na gradilištu, pozlilo za vreme pauze van gradilišta, na ulici Vojvode Milenka.

Radnik je prilikom pada zadobio povrede glaveKolege koje su u tom trenutku bile sa njim, odmah su pozvale službu Hitne pomoći, koja je došla i zbrinula navedenog radnika, saopštilo je Ministarstvo pravde.

Radovi na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade Palate pravde započeti su sredinom 2017. godine, a planirano je da se radovi završe do kraja 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klipa

    16. januar 2019 | 12:45

    Na svakom većem gradilištu u Beogradu neko pogine.

  • Vesna

    16. januar 2019 | 12:53

    Pa pazite ljudi na sebe a ako nije sve regularno nemoj te pristajati da radite

  • RICINUS

    16. januar 2019 | 15:12

    Ko sve radi u palati nije ni čudo da mu je pozlilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA