Zbog Putinovog dolaska sutra neće raditi ni pojedine škole, a u onima koje će držati nastavu poručuju samo jedno

Dežurstva u školama koje sutra rade biće pojačana

  • 0

Pojedine osnovne škole u Beogradu obavestile su roditelje da zbog dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina i velikih zastoja u saobraćaju, sutra neće raditi. Ova odluka odnosi se i na rad dnevnih boravaka koji će takođe biti zatvoreni.

Na mnogim roditeljskim vajber grupama danas se i pojavila poruka u kojoj ih škola obaveštava da zbog predviđenih zastoja u saobraćaju neće biti nastave, a da će časovi biti nadoknađeni u subotu. 

Ipak, ovo je svojevoljna odluka direktora, jer je preporuka Ministarstva prosvete da škole samo pokažu razumevanja za one koji sutra budu kasnili.   

- Iz tog razloga, dežurstva u školi će biti pojačana. Čula sam da su neke škole ipak odlučile da ne rade, ali to se na odnosi na nas. Samo ćemo imati razumevanja za one koji budu kasnili, kao što nam je Ministarstvo i preporučilo - kaže za naš portal Mirjana Sloboda, direktorka osnovne škole "Skadarlija".

Koje nas izmene sutra očekuju u saobraćaju, možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA