≫ 

Od početka godine divljim taksistima oduzeto 21 vozilo: Samo danas pet nelegalnih automobila manje na ulicama (FOTO)

Komunalna policija Grada Beograda izvršiće narednih dana i kontrolu taksi udruženja čije su oznake koristili nelegalni taksisti, kako bi se utvrdilo pod kojim uslovima su ih posedovali

  • 4

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda danas su privremeno oduzele pet automobila od „divljih taksista”, što je ukupno 21 automobil od početka akcije 29. decembra prošle godine.

Taksisti S.M. iz Beograda, koji je nelegalno obavljao ovu delatnost, privremeno je oduzet automobil marke „reno senik”, a proverom je utvrđeno da je brisan iz registra takista u APR i da je koristio krovnu oznaku „Gold taksija”.

Nelegalnom taksisti G.K. iz Beograda privremeno je oduzet automobil marke „fiat multipla”. Utvrđeno je da je G.K. brisan iz registra taksista, a da je imao na automobilu krovnu oznaka sa grbom Grada Beograda, navodi se u saopštenju Beoinfa.

Foto: Skupština grada

- Divljem taksisti” M.Z. iz Beograda privremeno je oduzet „sitroen C5”. Utvrđeno je da je M.Z. imao dozvolu za vršenje taksi usluga na teritoriji opštine Apatin, a da je nelegalno koristio tablu „Naksis taksija”.

Takođe, I.A. iz Beograda privremeno je oduzet automobil marke „folksvagen pasat”. Utvrđeno je da je I.A. imao taksi dozvolu za vršenje taksi usluga na teritoriji opštine Apatin, dok je D.M. iz Beograda privremeno je oduzet automobil marke „dačija logan”, a utvrđeno je da je ova osoba brisana iz registra taksista u Agenciji za privredne registre i da je nelegalno koristio krovnu oznaku „Gold taksija”.

Foto: Skupština grada

Komunalna policija Grada Beograda izvršiće narednih dana i kontrolu taksi udruženja čije su oznake koristili nelegalni taksisti, kako bi se utvrdilo pod kojim uslovima su ih posedovali.

Foto: Skupština grada

Od početka primene ovlašćenja 29. decembra, privremeno je oduzeto ukupno 21 vozilo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiki

    18. januar 2019 | 17:34

    A kargo, kada ce da krenu na njih?! Oni su veci divljaci od ovih!

  • Boba

    18. januar 2019 | 17:02

    Kad uklonite divljake,posteni ce normalno da rade.zbog takvih su posteni taksisti izlozeni sramu.

  • Zak

    18. januar 2019 | 18:07

    Izvaredno pozdravljam to ali trebate uvesti kontrole za sve one koji ne ukljucjju taksimetre bravo za policiju najzad bi trebali to dovesti u red.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA