Uznemirujući snimci napada na staricu u Zemunu: Žena udara i šutira baku Bosu, a u jednom trenutku joj glavu nabija na zid (FOTO) (VIDEO)

Posle drugog napada starica je završila u bolnici, a napadačica u pritvoru

Brutalni video-snimci prebijanja i maltretiranja bake, koju komšije zovu tetka Bosa, nastali su u zgradi u Zemunu 9. i 18. januara. Na prvom se vidi kako žena povlači staricu za kosu i obara je na pod. Nakon toga nastavlja da je šutira i na kraju joj lupa nekoliko šamara. Na drugom snimku ista žena hvata bakinu glavu i udara je u zid.

Žena čije je ime poznato redakciji, 9. januara silazi niz stepenice, dok tetka Bosa čisti zgradu. Prolazi pored starice, a onda joj se približava s leđa. Žrtva se okreće, a žena je gura, čupa je za kosu i povlači na pod na koji baka pada okrenuta licem. Zatim je žena dva puta šutnula i krenula ka izlazu zgrade.

Međutim, odlučuje da se vrati i nastavi sa fizičkim zlostavljanjem starice.

Šutira je još dva puta, nakon čega joj nešto ljutito priča. Sedeći isprebijana na podu, baka joj nešto odgovora. Na kraju nasilja koje je trajalo oko minut, žena starici udara dva šamara i odlazi.

Devet dana kasnije, nasilje se ponovilo i to pred još jednom staricom.

Prvi slučaj nasilja bio je 9. januara Printskrin: Telegraf TV

Fizičko zlostavljanje desilo se kod ulaznih vrata zgrade. Prvih nekoliko sekundi, žena je vukla tetka Bosu, a nakon toga je počela da je udara tašnom po glavi. Druga starica koja je stajala pokušala je da pomogne žrtvi, ali je žena i njoj nešto besno rekla upirući prst ka njoj, pa se starica sklonila.

Žena je zatim nastavila da šutira tetka Bosu i nije se na tome zaustavila. Uhvatila je staricu i nabila joj glavu u zid pored lifta.

Nakon drugog nasilja starica je završila u bolnici, kaže stanarka zgrade u Zemunu koja iz straha insistira da ostane anonimna.

- Prvi napad nije prijavljen policiji, jer je ženi koja ju je tukla, dva dana pre toga umrla majka. Međutim, drugo nasilje smo prijavili. Policija je došla i napravila zapisnik. Tetka Bosa je divna baka koja čisti zgradu jer joj je mala penzija, pa su na taj način stanari odlučili da joj pomognu jer joj tu uslugu plaćaju. Inače je doživljavala i stravično mučenje od dece koja se okupljaju u zgradi - kazala je za Telegraf.rs stanarka.

Drugi slučaj nasilja desio se 18. januara Printskrin: Telegraf TV

Kako je navela naša sagovornica, deca koja vreme provode u zgradi, prave nered, nevaspitana su i nekoliko puta su se iživljavala nad tetka Bosom. Čak su joj na vrata mazali i fekalije. Prema priči sagovornice, deca su napadala staricu jer ih je opominjala da ne prave nered u zgradi.

OGLASILA SE I PORODICA ŽENE KOJA JE TUKLA TETKA BOSU

Otac žene koja je napala baku, potvrdio je za Telegraf.rs da je njegova ćerka od juče, 18. januara u pritvoru zbog nasilja nad staricom.

- Starica koju je napala moja ćerka nije nedužna. Ona je 6. januara moju unuku koja ima 12 godina, tukla krpom jer je ušla u zgradu i krenula kod svoje bake, odnosno moje žene. Dok je udarala govorila joj je "ideš dole u podrum da se je..š".

- Moja unuka, odmah je pozvala moju ženu da joj pomogne. Nakon toga je mojoj ženi pozlilo. Hitna pomoć ju je odvela u bolnicu, upala je u komu i sutradan umrla - tvrdi za Telegraf.rs otac žene sa snimka.

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    20. januar 2019 | 00:05

    Sta god da je baka uradila,ona je nije smela prstom dodirnuti. U svakoj normalnoj zemlji ova "mlada dama" bi dobila ozbiljne godine zatvora,nadam se da I kod nas ce slicno proci. A vi koji pokusavate ovo da opravdate??? ....sto pre razgovarajte sa strucnim licem....

  • Ivana

    19. januar 2019 | 22:25

    Sta god da je baka uradila ne opravdava nasilje ove debilke koja je ODRASLA OSOBA. STRASNO.

  • Еро са онога света

    19. januar 2019 | 22:25

    Нападачица је тешки садиста са крајње агресивним понашањем а за овај напад би требала да добије минимално 1 годину затвора а максимално 5 год. уколико напад има елементе покушаја убиства.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA