≫ 

Nasilnici koja je brutalno mučila baku (79) u Zemunu preti zatvor: Žena je puštena sa lečenja, ima podlive i rane po celom telu i prestravljena je (FOTO) (VIDEO)

Baka Bosa je prvi put pretučena 9. januara 2019. godine

  • 16

Video-snimak brutalnih napada na stariju gospođu u zgradi u Zemunu, potresao je mnoge i izazvao gnev velikog broja ljudi. Starica (79) je završila u bolnici jer ju je pretukla žena čije je ime poznato redakciji. Kako nezvanično saznaje Telegraf, osumnjičenoj za napad određen je pritvor zbog zlostavljanja i mučenja. Kazna određena za ovo krivično delo je zatvorska i može biti u trajanju od šest meseci do pet godina.

Baka Bosa je prvi put pretučena 9. januara 2019. godine. Nasilnica ju je tad oborila na pod, šutirala i lupala joj šamare.

Drugi put je napadnuta 18. januara i nakon toga je primljena u bolnicu zbog podliva na telu i povrede slepoočnice koja je najverovatnije nastala kad joj je nasilnica glavu udarila o vrata lifta. Danas je otpuštena na kućno lečenje, ali je uplašena i u stanju šoka.

Fotografija gde se desio prvi napad na staricu Foto: Telegraf

- Kolima Hitne pomoći je prevezena u Zemunsku bolnicu 18. januara, jer je imala posekotinu na slepoočnici i lakše telesne povrede. Ozbiljno joj je pozlilo i zdravlje joj je bilo ugroženo. Skočio joj je pritisak i šećer zbog brutalnog prebijanja. Otpuštena je posle tri dana - rekao je za Telegraf.rs jedan od komšija koji je zamolio da ne otkrivamo identitet iz straha da mu nasilnica, u najmanju ruku, ne napravi problem.

Kako kažu komšije, šokirani su zbog nasilja koje je pretrpela, i kako navode, ne mogu da veruju da žena koja, prema njihovom mišljenju, ima oko 40 godina, može da napadne nemoćnu staricu.

Lift u koji je žena udarila tetka Bosinu glavu Foto: Telegraf

- Ona je osumnjičena za krivično delo zlostavljanje i mučenje zbog težine napada - objasnio je za Telegraf.rs izvor blizak istrazi.

KAZNA ZA ZLOSTAVLJANJE I MUČENJE

Prema krivičnom zakoniku za zlostavljanje i mučenje se dobija zatvorska kazna.

"Ko primenom sile, pretnje, ili na drugi nedozvoljeni način drugome nanese veliki bol ili teške patnje s ciljem da od njega ili od trećeg lica dobije priznanje, iskaz ili drugo obaveštenje ili da se on ili neko treće lice zastraši ili nezakonito kazni, ili to učini iz druge pobude zasnovane na bilo kakvom obliku diskriminacije, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina", stoji u Krivičnom zakoniku.

NAPAD NA TETKA BOSU 9. i 18. JANUARA

Nasilnica je osumnjičena za krivično delo zlostavljanje i maltretiranje Printskrin: Telegraf TV

Prvo nasilje nad staricom, koje se desilo dva dana nakon Božića, nije prijavljeno policiji. Žrtva je napadnuta u hodniku zgrade i to sa leđa. Brutalno prebijanje trajalo je oko minut. Nasilnica se nekoliko puta vraćala da išutira i išamara baka Bosu.

Nakon toga je išetala iz zgrade, a starica je ostala da sedi na podu.

Drugi napad odigrao se devet dana kasnije. Njemu je prisustvovala i druga baka koja je pokušavala da spreči nasilje. Međutim, nije mogla nikako da pomogne tetka Bosi.

Ovog puta je nasilnica otišla korak dalje i udarila je nesrećnoj starici glavu u lift. Slučaj je prijavljen policiji.

Video-snimak brutalnog napada pogledajte na početku teksta.

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    21. januar 2019 | 17:51

    Pa ovog minstruma i treba zatvoriti. Sram je bilo. Da se nad starom ženom iživljava, pa to je zlo.

  • anam

    21. januar 2019 | 17:19

    Pa ove je bre sramota, preti zatvor?Ako ne dobije minimum 3 godine treba izaci na ulice..ovakvi na slobodi ubijaju i mlade i stare.. sramota.. reaguj Srbijo

  • floki

    21. januar 2019 | 18:42

    treba da dobije maksimalnu kaznu 5 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA