Besplatne posete izložbi „Kraj Velikog rata 1917- 1918“ za građane Savskog venca

Opština Savski venac u saradnji sa Istorijskim muzejom Srbije omogućila je besplatne posete izložbi „Kraj Velikog rata 1917- 1918“ za građane Savskog venca

  • 0

Izložba je deo Programa obeležavanja stogodišnjice Prvog svetskog rata i kao savremeni muzejski projekat nastoji da što verodostojnije približi događaje iz poslednjih ratnih godina kada je srpska vojska, nakon velikih stradanja i oporavka u savezničkim zemljama, započela operacije za konačnu pobedu i povratak u otadžbinu.

Sugrađani sa Savskog venca zainteresovani za besplatne posete izložbi mogu se prijaviti na broj telefona 011/2061- 800 radnim danima od 8 do 15 časova ili na mejl adresu: besplatno@savskivenac.rs

Termini za besplatne posete izložbi su od 27. februara do 27. marta, svake srede u 17 časova. Broj posetilaca u grupi je ograničen.

Uz stručno vođenje muzejskog savetnika i koatura Nebojše Damjanovića posetioci će u Istorijskom muzeju Srbije, imati priliku da pojedine segmente izložbe posmatraju iz rekonstruisanog rova, a kroz druge će ih voditi „lično” slavni forenzičar Rodolf Arčibald Rajs „oživljen” modernim tehnologijama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA