Studentkinju iz Obrenovca u autobusu napao manijak: Urlao je da želi da bude sa mnom! "Društvo je krivo što sam ovakav, želim da se opustim pored tebe

Devojka je ispričala detalje ovog incidenta zbog kojeg je ceo današnji dan provela na tabletama za smirenje

  • 4

Studentkinja iz okoline Obrenovca jedva je spašena od pomahnitalog seksualnog manijaka, koji ju je 14. februara napao u punom autobusu na liniji 860, od Savskog trga do njenog grada. Ona se posle napada nalazi u teškom psihičkom stanju, a najviše strahuje što napasnik još nije uhvaćen!

Devojka je ispričala detalje ovog incidenta zbog kojeg je ceo današnji dan provela na tabletama za smirenje.

- Sinoć oko 22 časa dečko me je ispratio do autobusa, i nisam mogla ni da naslutim šta će mi se posle desiti. Napao me je seksualni manijak, i to pred svim ostalim putnicima. Kao besan je krenuo na mene! Urlao je da želi da bude sa mnom, da ne može da izdrži i da je bolestan. Ljudi su skočili da me brane, ali nisu mogli da ga odvoje od mene. Vikao je: "Društvo je krivo što sam ovakav! Želim da se opustim pored tebe!" - priča nesrećna devojka.

Devojka je ispričala detalje ovog incidenta zbog kojeg je ceo današnji dan provela na tabletama za smirenje Printskrin: Youtube/Sanobar Sultana

Ona kaže da ju je na kraju spasio neki mladić, koji je uspeo da je odvoji od manijaka, ali je napasnik posle incidenta pobegao iz vozila.

- Sinoć i danas sam veći deo vremena provela u policiji, morala sam da dajem izjave. Pod velikim sam stresom i ceo dan pijem bromazepame, a što je najgore, napasnika još nisu uhvatili. Ne mogu da verujem da se sve to desilo u autobusu punom ljudi, kaže ova studentkinja, koja se nada da će prestupnik biti što pre pronađen.

VIDEO: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    15. februar 2019 | 22:00

    Sve te pojave se su nastale iz prostoprosirene slobode,slobodnih referenata na sve strane, na nivou drzave i visih ciljeva nemate nikoga ko se bavi uzrocima negattivnih pojava skojim se drustvo suocava Cinioci drzavnog aparata pretvorili su se u komunalno preduzece gradska cistoca koja posle svakog nereda dodju i pociste samo bez resavanja konkretnih stvari zato se konstantno desavaju ovakve stvari ,Drzava u sebi mora da probudi diktatora moralnih vrednosti koja nece dozvoliti javasluk pojedinica

  • FANTOM

    15. februar 2019 | 23:20

    Iz dana u dan sve vise psihopata! Dobar nam ekomomski status a i treba da se razmnozavamo jer drzava izdvaja sredstva da nas bude vise! Samo je pitanje ludih ili normalnih. Ovih prvih se broj povecava. Sramota!

  • DARKO 100%

    15. februar 2019 | 21:38

    Poticaj svake psihologije: upoznaj samoga sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA