• 95

Grad Beograd u renoviranje saobraćajnice ulaže oko 220 miliona dinara: Mladenovčani dočekali uređenje ulice posle 60 godina (FOTO)

On naglašava da je ovo primer kako Grad može da ulaže novac za završetak infrastrukture u prigradskim opštinama

  • 95

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas poslednju, treću fazu radova na saobraćajnici Braće Badžak u Mladenovcu, čijom će izgradnjom celokupni teretni saobraćaj biti izmešten iz centralnih ulica te opštine.

- Grad Beograd je u renoviranje ove deonice uložio oko 220 miliona dinara. Rekonstrukcija ulice rađena je u tri faze. Radovi su rađeni po fazama jer je bilo potrebno da se reše imovina i instalacije - kaže Vesić.

On je dodao da je ljudima iz Mladenovca 60 godina obećavana ta ulica, te da se konačno došlo do trenutka da ona bude završena.

Foto: Skupština grada

- U okviru radova urađeno je 10.500 kvadratnih metara kolovoza, oko 2.000 metara vodovoda, 2.000 kanalizacije i 1.170 metara javnog osvetljenja - kaže Vesić.

On naglašava da je ovo primer kako Grad može da ulaže novac za završetak infrastrukture u prigradskim opštinama.

Foto: Skupština grada

- Do 2023. godine očekujemo da Mladenovac bude povezan na gradsku vodu. U okviru projekta metro, jedna od linija će ići do Mladenovca - istakao je Vesić.

Foto: Skupština grada

Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić kaže da se nada da će poslednju fazu radova izvršiti u najkraćem roku i na zadovoljstvo stanara.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima