≫ 

Taksista u čijem su se autu potukle 3 žene ispričao svoju verziju i poslao nam novi snimak: Samo sam konstatovao da je mojoj prijateljici pocepana haljina (VIDEO)

Jedini je pokušavao da ih razdvoji, tvrdi taksista

  • 8

Brutalna tuča tri žene u taksiju koja se dogodila u Nemanjinoj ulici u Beogradu zgrozila je sve. Više od razuzdanog ponašanja žena, mnogi su zamerili okupljenim muškarcima koji ih nisu razdvojili, kao i momenat kada jedan od njih podiže suknju ženi u tigrastoj haljini, kojoj su noge van automobila. Ispostavilo se da se radi o vozaču istog taksi vozila, koji je za Telegraf objasnio svoju verziju događaja.

- Automobil mi je bio parkiran i zaključan. Problem je što zadnja desna vrata ne mogu da se zatvore, pa su one otvorile i pravile to što su pravile, na pet minuta nisam bio tu. Neovlašćeno su ušle u automobil - ispričao je taksista za "Telegraf".

Kaže, one se inače poznaju i dodaje: "Ne znaju ni same zašto su se pobile."

- Ženu u tigrastom poznajem, ona mi je poznanica, ove dve ne. Pokušao sam da ih razdvojim, a kada sam pokušao da je izvučem video sam da je vuku za kosu. Pustio sam da ne bi ispalo na kraju da je ja vučem. Samo sam ja pokušao da ih razdvojim, ostali su gledali. Čujete i mene kako vičem da da mi pomognu, iscepaće mi sedište. Na kraju sam došao sa druge strane da pomognem, uhvatio za šake da ih izbacim sve. Onaj koji snima, radi to na kvarno i njega niko ne vidi - ističe taksista.

On nam je napomenuo u više navrata da je samo primetio da je suknja imala veći rascep nego pre i da se nije "naslađivao".

- U velikom sam problemu, ja sam porodičan čovek. Običan taksista, imam ženu i dete. Nisam podizao suknju mojoj prijateljici, ja sam samo konstatovao da je pocepana. Ne vidite da zagledam. Na kraju se vratila nazad i pokazivala mi je ožiljke, izgrebana i izujedana - priča on, ne želeći da navodi svoje ime upravo zbog porodice.

Video: Taksista pokazuje kako su žene dospele na zadnje sedište

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    20. februar 2019 | 15:32

    Legalizovati prostituciju.

  • Nako

    20. februar 2019 | 15:08

    Brate, menjaj profesiju. Suvise si ti naivan za taxistu.

  • Boyana

    20. februar 2019 | 15:41

    Kakva ti je providna prica ali samo za zenu! Iz aviona se vidi namera "cenjeni" vozacu taxi vozila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA