≫ 

Strašan snimak vozača autobusa u Beogradu koji prolazi na crveno svetlo: Bahato je skrenuo na raskrsnici i nastavio svojim putem (VIDEO)

Nažalost, u saobraćaju se svakodnevno viđaju vozači koji krše saobraćajne propise i ugrožavaju sebe i druge

  • 24

Strašan video-snimak, koji je redakciji Telegrafa.rs poslao čitalac, nastao je na raskrsnici u Rakovici. Na njemu se vidi kako vozač autobusa broj 37 prolazi na "čisto" crveno svetlo.

Vozač je svojim neodgovornim ponašanjem ugrozio veći broj života, a ovo nije jedinstveni slučaj za koji poslednjih meseci saznajemo na društvenim mrežama. Vozeći desnom trakom, nepoznata osoba koja je upravljala autobusom, prošla je pored drugih vozila koja su uredno stala na svetlo koje signalizira obavezno zaustavljanje.

Nastavio je da vozi skretajući u ulicu koja se nalazi sa leve strane. Zeleno svetlo se upalilo kad je u nju ušao, posle nekoliko sekundi. Sekunde koje su mogle da odnesu nečiji život ili živote na ovoj raskrsnici.

Vozač autobusa broj 37 prošao je na "čisto" crveno svetlo Printskrin: Telegraf TV

Vozač je, izgleda, smatrao da pravilo zaustavljanja na crveno ne važi za njega i da, umesto kočnice treba da stisne papučicu gasa.

Zapanjen prizorom koji je video, vozač iza njega je snimio nedopustivi prekršaj i snimak poslao našoj redakciji.

Na sreću, bahati vozač nije izazvao sudar, pa nikog, u najmanju ruku, nije povredio. 

Nažalost, u saobraćaju se svakodnevno viđaju vozači koji krše saobraćajne propise i ugrožavaju kako sebe tako i druge. Među njima se neretko nalaze i vozači gradskog prevoza kojima putnici veruju da će voditi računa o njihovoj bezbednosti.

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LOSMI73

    1. mart 2019 | 15:24

    A ti sto snimaju sto ne pokazu lice i da li znaju da je koriscenje mob tel isto prekrsaj!? Ljudimq toliko dosadno u zivitu pa samo snimaju a i ne pitaju se kako mogu tog vozaca unistiti za takav snimak! Boze kakav smo narod postali samo nek komsiji crkne krava! Ne kazem da je vozac busa u pravu al daj bre dosadni ste sa tim snimcima! I ne znam sta imas sad ti id toga sto si snimio!

  • Bojan

    1. mart 2019 | 23:12

    Ja poznajem gore navedenu raskrsnicu, I autobusi Koriste drugi semafor od tramvaja, Kao za vozila javnog gradskog prevoza, Nikog Nije ugozio i tako non stop Rade, a I Tesko mogu da se ukljuce u svoju traku.

  • vanja

    1. mart 2019 | 15:29

    Stanite na bilo koji semafor u gradu i za sat vremena cete snimiti bar 20 autobusa koji prolaze na puno crveno svetlo i ugrozavaju i seku druge vozace i posle se pitaju zasto napadaju vozace i tuku ih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA