≫ 

Saobraćajna policija zaustavljala žene na njihov praznik, ali umesto kazne - dobile su iznenađenje (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje.

  • 4

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

- Svaka čast policiji. Pomislila sam da je u pitanju redovna kontrola. Nisam se uplašila, jer znam da su oni uvek kulturni, ali sam se baš prijatno iznenadila - rekla je jedna sugrađanka.

Mlada dama, koja je od policajca takođe dobila cvet, rekla je da je ovaj gest nesvakidašnji i srdačno se zahvalila na njihovom kavaljerstvu.

Policijski službenici, koji su poklonili cvet i svojim koleginicama, izrazili su zadovoljstvo što su imali priliku da na ovaj način obraduju svoje sugrađanke.

Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    8. mart 2019 | 12:54

    Hahahaha jutros su mene zaustavili i poklonili cvet a ja u nekim problemima sa bankom pa sam se sva pogubila i nisam znala sta se desava ,bila sam sva zbunjena uglavnom ulepsali su mi dan HVALA NASOJ POLICIJI.

  • Bravo

    8. mart 2019 | 15:18

    BRAVO ZA SAOBRACAJNU POLICIJU!!!!

  • Ivan

    8. mart 2019 | 14:42

    Ako ih uhvati danas radar jel im oprastate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA