Jovičić obišao vrtić i jaslice čiju rekonstrukciju je finansirala opština Palilula: U 2019. godini izdvajamo duplo više novca za ovakve namene

On je tom prilikom rekao da je opština Palilula prošle godine za rekonstrukciju šest objekata PU "Boško Buha" izdvojila 25 miliona dinara, a da će ove godine ta suma biti udvostručena

  • 4

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas vrtić "Snežana" u Đušinoj ulici i jaslice "Zvončica" na Karaburmi, čiju rekonstrukciju je finansirala opština Palilula.

On je tom prilikom rekao da je opština Palilula prošle godine za rekonstrukciju šest objekata PU "Boško Buha" izdvojila 25 miliona dinara, a da će ove godine ta suma biti udvostručena.

- Mi smo uradili potpuno novu fasadu, sredili unutrašnjost objekata, okrečili, zamenili prozore, promenili unutrašnju stolariju, uredili zaštitne ograde. To će biti naša politika i u budućnosti, gledaćemo da što više sredstava odvojimo za našu decu da se ona osećaju bezbednije i sigurnije i da provode vreme u adekvatnom ambijentu - rekao je Jovičić i istakao da će se truditi da se iz godine u godinu povećava novac, ulaže u vrtiće, jer "što se tiče vođenja politike od strane opštine Palilula na prvom mestu su nam deca".

Opština Palilula prošle godine je za rekonstrukciju šest objekata PU "Boško Buha" izdvojila 25 miliona dinara, a ove godine ta suma će biti udvostručena-FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

- Želimo da odvajamo sredstva, želimo da roditelji budu zadovoljni, da pokažemo koliko nam je važno i koliko nam je stalo da nam deca borave u toku dana u humanim uslovima, u čistom, pedantnom prostoru - naglasio je Jovičić i zahvalio ljudima iz vrtića koji su dali sugestije šta je to što je potrebno da se uradi i na koji način da se deca osećaju bolje.

Direktor PU "Boško Buha" Vanja Najdanović je uputio veliko hvala Opštini i predsedniku opštine - Vi zaista ovde vidite jednu novu okolnost u smislu bezbedonosnog aspekta za našu decu, ne bavimo se kozmetičkim radovima nego prosto suštinski menjamo uslove za bezbedan boravak dece - rekao je Najdanović.

Želimo da odvajamo sredstva, želimo da roditelji budu zadovoljni, da pokažemo koliko nam je važno i koliko nam je stalo da nam deca borave u toku dana u humanim uslovima-FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Rukovodilac objekta "Zvončica" Jelena Ranđelović Novičić zahvalila se ispred celog kolektiva na tome što je njihov objekat, kako je rekla, od poda do plafona renoviran i što im je omogućeno da uživaju u novim uslovima.

- Objekat je samo jaslenog tipa, ima 153 upisane dece. U objektu je sada totalno drugačija atmosfera, prijatna, svetla, topla u pravom smislu te reči. Ovo će previše značiti i deci i nama. Atmosfera sama, udobnost, lakši rad, deca se osećaju drugačije. Sobe su nam mnogo svetlije, zimi toplije, jer je objekat sazidan 1965. godine, stolarija je već bila dotrajala tako da je u svakom smislu odlično i hvala još jednom - istakla je Jelena Ranđelović Novičić.

PU "Boško Buha" ima 32 objekta na teritoriji opštine Palilula. Ove godine pored vrtića "Snežana" koji je nedavno renoviran, u planu Opštine je izvođenje većih radova i rekonstrukcija vrtića "Ježurko" i "Suncokreti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šefe

    8. mart 2019 | 22:29

    Gde su ti botovi...? Spavaju ili nisi više zanimljiv.

  • Ja

    9. mart 2019 | 00:05

    Kad ce ta kanalizacija vise

  • Slaki

    9. mart 2019 | 06:54

    Sve je to u redu.Ali moje dete nije primljeno u drzavni vrtic,a u privatni ne mozemo jer ne daju odbijenice.Zvuci sebicno ali bas me briga za sredjivanje ako i moja deca ne mogu da uzivaju u tim lepim prostorijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA