FOTO-UBOD: Šta se to krčka u GSP-u? Putnici u busu nisu mogli da skinu ni poglede, ni noseve sa prtljaga ovog Beograđanina

Piknik je, čini se, prekinut u poslednjem trenutku

  • 3
Šta se to krčka u autobusu? Foto: Facebok/Dejan Perendić‎Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)

Od džaka drva, preko wc šolje u naručju, sve do čitavog radnog stola - svašta su Beograđani prevozili u gradskom prevozu. No, jedan je izgleda "prešao igricu" kada je autobusom provozao pun kotlić gustog čorbastog jela, sa sve lancem. 

Sa rancem na leđima, neobični putnik delovao je kao da je u poslednjem trenu prekinuo piknik, skinuo kotlić sa vatre i uleteo u autobus, ne stigavši čak ni da hranu poklopi. Ovako, njegov slasni prljag nije mogao da promakne očima drugih putnika.

A verovatno ni nosevima, jer lako možemo pretpostaviti da je celo vozilo mirisalo na obilnu hranu i podsećalo Beograđane da još nisu večerali, te da ne bi bilo loše pojesti nešto na kašiku. 

Sliku je, sa opravdanom dozom neverice, podelio jedan Beograđanin na Fejsbuk stranici "Vozači tramvaja i ostalo GSP osoblje". Da li se u kotliću bućkao pasulj, gulaš ili neka treća poslastica, nije otkrio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA