≫ 

Reciklirajte sa "Parking servisom"

Da li Vam se dogodilo da ispraznite plastičnu flašicu i onda ne znate šta sa njom da uradite, jer u blizini nema kante za otpatke? Često vidimo decu, ali i odrasle, koji kada ne ugledaju kantu u blizini, jednostavno bace to što im je u ruci na ulicu

  • 0

U mnogim zemljama razvrstavanje otpada u domaćinstvima je uobičajena i svakodnevna stvar, a na ulicama se nalaze kante za odlaganje više vrsta otpada.

Parking servis“ je javno komunalno preduzeće, koje se ponaša baš tako - domaćinski. Ovo preduzeće ima ISO sertifikate i primenjuje sistematičan pristup menadžmentu životnom sredinom i doprinosi njenom višem stepenu održivosti.

Na parking objektima, kojima „Parking servis“ upravlja, 2017. godine su postavljene kante za razvrstavanje otpada. Postavljeno je ukupno 140 kanti za čak do šest vrsta otpada, koji se zatim recikliraju.

I tako, kada se vratite iz šetnje do svog parkiranog automobila, bacite ispražnjenu flašicu ili papirić od čokoladice u za to predviđenu kantu, a „Parking servis“ će se pobrinuti da sav taj otpad nađe put do reciklažnog centra i ponovo dobije svoju upotrebnu vrednost u vidu neke nove ambalaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA