Automobil prevrnut na krov, vozilo udarilo dete, oboren motociklista: Za manje od sat vremena četiri saobraćajne nesreće u Beogradu

Automobil je na putu ka Pančevu sleteo s puta i prevrnuo se na krov

  • 1
Hitna pomoć

Foto-ilustracija: Telegraf

Za manje od sat vremena u Beogradu su se desile četiri saobraćajne nesreće. Iako je u svakoj bilo povređenih, na sreću, nijedna nije imla tragičan ishod.

Oko 19 sati automobil je oborio dete na Zrenjaninskom putu kod picerije Pikolo. Dete je, kako saznajemo, zadobilo povredu glave, a iako je prvobitna informacija bila da su mu od udara izbijeni zubi, roditelji su ga posle nesreće odvezli kući.

Na uglu Cvijićeve i Ulice Jaše Prodavnovića oboren je motociklista. Muškarac star 44 godine prevezen je u Urgentni centar sa povredama ruke i grudnog koša.

Do nesreće je došlo i na obilaznici kod Pupinovog mosta, u smeru ka Pančevu, kod sportskog centra Kovilovo. Automobil je sleteo s puta i prevrnuo se na krov, a u tom udesu je povređen muškarac star 32 godine.

I u Ulici gospodara Vučića došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je žena sa detetom zadobila povredu ruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA