≫ 

Najavljeni radovi na kanalizacionoj mreži u Novom Beogradu: "Vodovod" moli stanare da paze gde parkiraju dok traju radovi

- Izvinjavamo se sugrađanima zbog neugodnosti i zahvaljujemo im na razumevanju - rekli su u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji

  • 0

Ekipe Beogradske kanalizacije će u toku noći između ponedeljka, 01.04. i utorka 02.04.2019. godine u vremenu od 22.00 do 06.00 sati obavljati radove na čišćenju kanalizacione mreže u Bulevaru Mihajla Pupina od broja 67 do broja 81 na opštini Novi Beograd.

Mole se sugrađani da u najavljenom vremenu ne parkiraju vozila na slivnicima i šahtovima, kao i u njihovoj blizini, kako bi omogućili rad i pristup radnicima Beogradske kanalizacije.

- Izvinjavamo se sugrađanima zbog neugodnosti i zahvaljujemo im na razumevanju. Ekipe Beogradske kanalizacije će se truditi da radove obave u najavljenom roku - rekli su u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA