Novo iskustvo poručivanja hrane: Popularna svetska aplikacija za dostavu hrane konačno u Beogradu

Jede vam se najbolji burger u gradu ali vam se nikako ne izlazi napolje? Na poslu je gužva i nemate vremena za ručak?

  • 0

Wolt, finski startap nagrađen od strane Apple-a za dizajn aplikacije i najbolje ocenjena aplikacija za dostavu hrane, počinje sa radom u Beogradu. Beograđani će od sada moći da jedu hranu iz najboljih restorana u gradu, i to u svom domu, kancelariji, parku ili gde god da se nalaze. Svoju porudžbinu mogu da prate u realnom vremenu, od kada kuvar počne da priprema sastojke, sve dok im kurir ne pozvoni na vrata. Wolt aplikacija će ih obavestiti kada je hrana spremna i za koliko minuta će im stići.

Jelo stiže toplo i sveže zahvaljujući prepoznatljivim Wolt partnerima kuririma koje ćemo od sada viđati svuda po gradu. Oni dostavljaju hranu u posebno grejanim torbama, i to biciklom, skuterom ili autom, u najkraćem roku. Na aplikaciji možete da pratite njihovu lokaciju u svakom trenutku, a pored dostave možete da birate i da li želite da preuzmete hranu lično ili da jedete u restoranu.

Foto: Promo

Hrana iz najboljih restorana stiže na adresu

Srbija je 15. država, a Beograd 45. grad na Woltu koji kreće sa dostavom iz više od 40 top restorana u gradu, među kojima su Frida, Lavash, Smokvica, Pivo i Kobaja, Submarine, i mnogi drugi.

- Beograd ima sjajan izbor restorana koji korisnicima nude najviši standard usluge. Mi u Woltu želimo da im pružimo isti nivo kao i restoran sa pet zvezdica, ali uz dodatnu vrednost uživanja u hrani bilo gde, nezavisno da li sede u kancelariji ili u svojoj dnevnoj sobi. Zanimljivo je da korisnicima uštedimo do 300 sati godišnje jer uz Wolt više ne moraju da pripremaju svaki obrok - kaže Marina Mandić, marketing menadžer za Srbiju.

Foto: Promo

Besplatna dostava

Restorani u Beogradu uglavnom koriste svoje osoblje i vozila za dostavu. Wolt to menja tako što na sebe preuzima kompletan proces i logistiku između restorana i kupaca, od naplate, dostave, pa sve do korisničke podrške. Kako bi proslavili svoj dolazak poklanjaju Beograđanima besplatnu dostavu u ograničenom vremenskom periodu.

- Želimo da im ponudimo potpuno novo iskustvo naručivanja hrane putem smart telefona ili weba. Da bi ugođaj bio kompletan, za njih kreiramo portfolio najkvalitetnijih menija u gradu, po svačijem ukusu. Našim kuririma pružamo fleksibilno radno vreme i rad u najsavremenijem sistemu, a restoranima obezbeđujemo dodatni prihod uz izuzetnu marketinšku podršku - kaže Stefan Živojinović, menadžer tima za odnose sa restoranima.

Foto: Promo

Deli Wolt i jedi besplatno

Svaki korisnik Wolta ima svoj lični kod koji može da deli sa svojim prijateljima. Kada prijatelj obavi prvu porudžbinu sa dostavom, oboje dobijaju nove kredite na svom nalogu koje mogu da iskoriste za svoju sledeću porudžbinu.

Ako bilo gde zapne sa porudžbinom, dostavom ili hranom, Wolt ima svoju korisničku podršku unutar aplikacije koja korisnicima uživo odgovara na upite, i to u roku od 30 sekundi.

Wolt vredno radi na tome da proširi svoju zonu dostave. Za sada dostavljaju u ovim delovima grada:

Foto: Promo

O Woltu:

Sa sedištem u Helsinkiju, Wolt je jedna od najbrže rastućih online platformi za naručivanje i dostavu hrane koju koristi više od milion korisnika u 55 gradova širom Evrope. Wolt je započeo svoje poslovanje 2015. godine i ponosi se time što je u vrlo kratkom periodu aplikacija postala najbolje ocenjena platforma za poručivanje hrane na Google play i App storu. Takođe, 2015. godine Američki tehnološki gigant Apple je nagradio Wolt za najbolji dizajn aplikacije. Startap ima više od 350 zaposlenih u 15 zemalja, od Švedske, Norveške, Estonije, Litvanije, Danske, Gruzije, pa sve do Hrvatske i Grčke. Aplikaciju možete da preuzmete za iOS i Android telefone, ili poručiti hranu preko sajta www.wolt.com.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA