≫ 

Beograđani počeli i da se biju zbog gužve u saobraćaju: Nerealne slike kod Lidla, izašli iz kola i počeli da se pesniče nasred raskrsnice (VIDEO)

Pogledajte snimak sukoba u blizini Ade Ciganlije

  • 32

Šta se dešava kad beogradski vozači potpuno izgube živce? Odgovor na to pitanje leži u videu koji je novinarka Telegraf.rs snimila na raskrsnici kod Ade Ciganlije, sada poznatijoj i po nedavno otvorenoj prodavnici Lidl.

Nakon što je usled nenormalno velike gužve jedan vozač stao nasred raskrsnice, drugi mlađi vozač, kome je preprečio put, izgubio je živce i rešio da se zbog toga obračuna sa njim - prvo verbalno, a posle i fizički.

- Šta si stao tu? Majmune jedan! Šta stojiš tu, pi*ko! Majmune jedan, kretenu jedan - besno je vikao visoki mladi vozač, dok se sa strane moglo čuti kako neko sve vreme pokušava da ga smiri.

- Tebra, iskuliraj! Iskuliraj ga! Ko ti je ku*ac - čuo se muški glas sa strane.

Međutim, pobesneli vozač nije izdržao. Nasrnuo je na ovog drugog, sitnijeg. Na snimku se vidi i devojka koja izlazi iz kola pomahnitilog mladića i odlazi u stranu.

U jednom trenutku, obojica su stegli pesnice i počeli da skakuću kao da se nalaze u pravom bokserskom ringu, što je, na trenutke, u čitavoj gunguli, delovalo i smešno. Tako se na sreću, i završilo. Bez većeg incidenta i povređenih.

VIDEO: Bahatost bez granica zbog zakrčenja na putu kod Ade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo Neko

    20. april 2019 | 15:29

    Na pitanje u skoli"Kako zelite da vidite Srbiju u buducnosti"jedno dete je odgovorilo:Preko"Skype"

  • Radnaskela

    20. april 2019 | 15:49

    Момак у црвеној мајици је блокирао раскрсницу, а не обрнуто. Због таквих морона најчешће и настају колапси. Људи не могу да сачекају да се раскрсница ослободи,већ гледају да пређу пошто-пото линију семафора, макар не отишли даље од два метра. Још горе, ако не кренете да не би блокирали раскрсницу, возачи иза вас подивљају, иако не може да се прође даље. Неке су раскрснице чак исцртане црвеном бојом где не сме да се стоји, али је све џабе за неписмене будале.

  • Beogradizacija

    20. april 2019 | 15:56

    Koliko mali falus moras imati da bi napao starijeg coveka od koga si duplo veci. Sigurno je neki dodjos isfrustrirani u pitanju koji je svatio da ne moze opstati u Beogradu zato sto je skupo a on se nije dobro preracunao kad je kretao iz PLM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA