≫ 

Najekskluzivniji događaj u Beogradu: Mališani iz Resavske pokupili gitare, pa komšijama priredili koncert za pamćenje (FOTO)

Dva uljeza ipak su uspela da "na prevaru" uđu među ekipu iz kraja

  • 1

Kakva pozorišta, bioskopi, muzičke dvorane - najlepši i najekskluzivniji događaj u Beogradu protekle subote odigrao se između zgrada i bio je rezervisan samo za komšije iz Resavske ulice.

Nekoliko muzičara, čiji talenat nadilazi mlade godine, zasviralo je gitare na betonu i na opšte uživanje svojih suseda. Reč je o deci, darovitim đacima Muzičke škole "Josip Slavenski".

Još im ne trebaju reflektori i velike sale u kojima svako može kupiti svoje mesto. Za doživljaj njihove muzike dovoljno je bilo popodnevno sunce, baštenske stolice, poznate klupe kraj kojih su učili da hodaju, a juče su pokazali šta su naučili u školi. Baš zato je ovaj koncert bio najekskluzivniji u gradu.

Dva uljeza ipak su uspela da "na prevaru" uđu među ekipu iz Resavske. Jedan se oslobodio povoca i zadremao u hladu, a drugi je odbio da se pomeri sa "mesta u prvom redu", tačno ispred dvoje malenih umetnika.

(D.D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA