≫ 

Profesor koji je ošamario učenicu dobio pretnju telefonom od nepoznatog mladića!

Već pet dana ne smiruje se drama oko profesora Sedme beogradske gimnazije

  • 85
Profesor je dao otkaz, ali ubrzo je stigla pretnja; Foto: Privatna arhiva

Iako je profesor Sedme beogradske gimnazije Zvonko Obradović dao otkaz posle sukoba sa učenicima, situacija oko ovog slučaja se i dalje ne smiruje. Kako je profesor fizike rekao za Telegraf.rs, stigla mu je i jedna pretnja.

- Posle svega što se desilo, pozvao me je jedan mladi glas.

- Pretio mi je, rekao je: "Naći ću te, polomiću te" - kaže profesor fizike Zvonko Obradović.

Ovo, međutim, nije jedini poziv koji je profesor dobio nakon incidenta, koji se desio u četvrtak.

Drugi su bili znatno prijatniji.

- Zvali su me bivši učenici, zatim učenici iz drugih škola, ali i koleginice iz Sedme beogradske gimnazije. Svi su mi uputili reči podrške, a koleginice su najavile da će zahtevati da ne predaju više tom odeljenju. I one su imale problema sa njima - priča profesor.

Profesoru stižu poruke sa svih strana/ Foto: Facebook/Zvonko Obradović

Podsećamo, Zvonko Obradović je tokom prošle nedelje na času ošamario učenicu, da bi potom njeni drugovi skočili i, kako profesor kaže, oborili ga na zemlju. Oni su mu zatim zadali nekoliko udaraca pesnicom po glavi, zbog čega sada nosi kragnu.

Obradović je i tada za Telegraf.rs rekao da ga je, pre nego što će ošamariti učenicu, ona vređela, isprovocirala, uštinula, a potom i udarila kikom po očima.

- Udarali su me više puta, ali od P. P. sam dobio jedan udarac u predelu slepoočnice i jedan jači udarac u predelu vrata i glave. Video sam ga kako zamahuje pesnicom ka meni, uz reči "jebaću ti majku, razbiću te". Sad vidim da njih niko ne osuđuje, a naročito ne dečaka koji me udarao pesnicama. Njega svi podržavaju jer je on, navodno, branio drugaricu. Interesantan podatak: branio je drugaricu pesnicama - žali se profesor i dodaje:

- Znate, treba da se uvedu uniforme u školama, ali i zabrana đacima da koriste mobilne telefone... Tada bi se sve dovelo u red. Ovako, pokušavate da budete čovek, a ispada da ste nesposoban profesor. Izgleda se u ovom društvu više brine za neke druge stvari, umesto da se postavi neki nivo poštovanja i odnosa.

VIDEO: Rajko objasnio kako žene tuku muškarce

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    22. april 2019 | 13:58

    Podrška profesoru! To je raspuštena banda a ne đaci!

  • Dado

    22. april 2019 | 13:59

    Sve dok se batine ne vrate u školu, nema odgoja. ovo je odraz kulture i kučnog odgoja !!! mame se švaleraju,tate vodaju ljubavnice a djecu odgaja mobitel i ulica !!!

  • Milica

    22. april 2019 | 13:57

    Drug mi je nastavnik... ono sta mi je ispricao, sa cime se suocavaju, a posebno sa bahatim roditeljima, decom jos gorom... ostala sam sokirana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA