≫ 

Kiša i vetar, kombinacija koju Beograđani najviše mrze uz radove i jutarnji špic: Otežan saobraćaj u svim delovima grada

Ukoliko se do svog odredišta niste zaputili mnogo ranije nego uobičajeno, velika je šansa da ćete zakasniti

  • 6

Kiša je uz radove u centru grada napravila u udarnom saobraćajnom terminu ovog jutra ogromne gužve.

Na Pančevačkom mostu, u smeru ka gradu, most je "načičkan" automobilima, da možete računati da ćete u vozilu provesti barem 10 minuta duže. Međutim, među onima koji su u najvećem problemu ukoliko se nisu mnogo ranije uputili na posao, u škole ili fakultete su putnici koji prolaze Ulicu 29. novembra.

Foto: Telegraf

Put kroz ovu ulicu do Zelenog venca traje duže od pola sata, a potrebna vam je sreća da uhvatite broj autobusa koji baš vama treba. Autobusi nadomak stanice puštaju putnike i pre stajališta zbog dužeg stajanja u mestu.

Foto: Telegraf

- U trenutku je prošlo tri 16-ice, a 95 nijedna nije prošla tokom celog mogu putešesvija. Presedala sam na Novom Beogradu ne bih li je sačekala, ali sam na sve to i desetak minuta čekala prvi tramvaj da naiđe, ali 95-ice još uvek nije bilo - kaže čitateljka Telegrafa.

U ostalim delovima grada povećan intenzitet vozila je u ovom trenutku na Brankovom mostu, Bulevaru Mihaila Pupina i Autokomandi.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daa

    23. april 2019 | 09:23

    A 27 E, u poslednje vreme ide kao antibiotik, na 8h.

  • MARKO

    23. april 2019 | 09:52

    Razumem centar grada, ali iz Rakovice ka topcideru u spicu to nije realno. Putuje se po sat vremena. Ako iko cita ove komentare nek nesto pomogne!!!

  • Van

    23. april 2019 | 09:39

    Živeti u gradovima doživljavam kao veliko prokletstvo čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA