Pronašli smo Beograđanku sa najneobičnijom frizurom u gradu i ona nam je objasnila zašto 15 godina izgleda ovako (FOTO)

- Bar oko 15 godina imam ovakvu kosu, samo što menjam boju - priča nam Tatjana o svojoj frizuri

  • 10

Beograđanka koja ima zanimljivu frizuru sa pramenovima u duginim bojama, a koju je pre nekoliko dana uslikao naš reporter, izazvala je veliku pažnju naših čitalaca. Zato smo i razgovarali s njom.

Otkud baš tako neobična frizura?

Tatjana K. otkrila je za Telegraf.rs da je"vrišteća" frizura deo njene ličnosti odavno.

- Moguće je da me niste ranije sreli, dugo nosim ovu frizuru, godinama. Bar oko 15 godina imam ovakvu kosu, samo što menjam boju - priča nam ona.

Foto: Telegraf

Kako je arhitetka po struci, objašnjava da joj nisu strane neobične, interesantne stvari i da je "niko nije naterao", niti bilo šta slično, već da je neobičan stajling njena sopstvena želja. Svesna je reakcija koje izazove gde god da se pojavi. 

- Vrlo ima reakcija, čak i u inostrantvu, pošto dosta putujem. I ljudima napolju je čudno, pitaju, pogledajum, žele da vide, čak i pipnu. Tako da je i tamo neobično a kamoli kod nas.

Objašnjava nam da to nije njena kosa, već specijalne kike koje nadograđuje:

- Ne, ja moju ne farbam, već to radi moj dugogodišnji frizer. Kupujem ih u inostranstvu i donosim, kike su u posebnim pakovanjima, a onda ih on specijalnim aparatom lepi za moju kosu - kaže.

Nije do sada imala poziv za eventualno neku reklamu, ali ističe i da nikada nije imala neprijatnosti. I da, nosiće je još dugo.

- Planiram da nosim ovako dok god mi ne dosadi. Prosto ne mogu da zamislim sebe bez toga. Menjam kike na tri meseca, i ponekad samo malo promenim boju.

Omiljena od svih joj je kaže, plava boja, kojoj daje prioritet.

(Vesna Bjelić / v.bjelic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТММ

    26. april 2019 | 22:20

    Сто пута ми се више свиђа кад неко има неки свој стил, па нека и није по укусу свима него униформност у облачењу, шминкању и , најгоре од свега, у понашању. Апсолутна подршка за оригиналност!

  • Aleksandar

    26. april 2019 | 20:11

    Žena zmaj. Pičo svoj fazon dugo godina. Kapa dole.

  • Cece

    26. april 2019 | 20:56

    Bas je kul

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA