"Ubiću te, bre, kao zeca": Još jedan napad na vozača GSP-a, okupljeni sprečili brutalnu tuču (VIDEO)

Šta god da je vozač uradio, za ovakvo nasilje nema opravdanja

  • 30

Svakome ko se vozio gradskim prevozom, bar jednom se desilo da ga vozač iznervira i dovede do ludila. Ipak, šta god uradio tokom vožnje, nema opravdanja za pretnje i tako agresivan napad kakav je nedavno pretrpeo jedan vozač GSP-a na liniji 611.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se kako jedan muškarac, uz najstrašnije psovke i pretnje, uporno pokušava da dođe do vozača u kabini i pretuče ga.

- Je*em te u usta, ubiću te, bre, kao zeca! je l ti jasno, bre..... Uhvatiću te, je*aću ti mater - viče on dok pokušava da dođe do vozača kao pomahnitala zver.

Srećom, pa su okupljeni nekako uspeli da ga obuzdaju i spreče da dođe do brutalnog napada. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala

    1. maj 2019 | 08:50

    "Fukara" pravi se vazan. Nije kupio vozaca vec kartu. Ako mu ne pase neka se vozi sa drugim ili neka uzme "Taksi" ako je dasa. Ovde stvarno treba vozaca zastitit jer je na radnom mjestu. A ovog nasilnog putnika stavit 3 MJESECA u zatvor. Pa bi i sledeci dugacije se prema vozacu ponasali. Nas zakon dozvoljava da se ovako lopovi ponasaju i prijete. Ako je vozac nesta lose napravijo, imaju svjedoci i prijava. Zavrseno ! A ne ponasati se kao kuboj. Jer trebamo mladi narastaj isto ovako da ucimo da psuju i da se biju po ulici radi svake sitnice.

  • Rico

    1. maj 2019 | 08:30

    “Šta god da je uradio”?!?!?! Čekaj, šta ako čovek ima bebu u automobilu, a ovaj magarac ga isekao ili mu ugrozio bezbednost(sto nije retkost od vozača velikih vozila, kamiona, autobusa)?! Voze bre kao manijaci. Pre neki mesec vozim autoputem, ograničenje 100kmh na tom delu, ja vozim 106 kmh, desnom trakom, iza mene autobus mi se nabio u gepek i trubi, blica, legao na sirenu.... Ej, ja u desnoj traci, sa tri bebe u automobilu, vozim 6kmh preko ogranicenja, i on meni trubi i blica, da vozim brze ili šta?! Hajde da sam bio u levoj traci pa ok, da se sklonim, razumeo bih, ali u desnoj... Klasična stoka za volanom, koja ugrozava i sebe i svoje putnike a i ostale vozače. Nekada samo batine pomažu, nažalost, ker policija svoj posao ne radi, zakona nema,pa kako se kome zalomi.

  • Vaske

    1. maj 2019 | 08:18

    Odmah na robiju godinu dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA