Neverovatne scene potopa u Beogradu: Od bujice se na Dorćolu spasavali penjanjem na klupe stajališta, u naselju Vojvode Vlahovića prava reka (FOTO, VIDEO)

Prolećni dan potpuno se preokrenuo posle 19 sati, te su mnogi izašli na ulicu ne verujući u najavljeno pogoršanje vremena

  • 3

Jak pljusak od beogradskog asfalta večeras je napravio privreme gradske reke, brzog toka, od kojih se svako spasavao kako je umeo.

U Ulici cara Dušana na Dorćolu putnici na stajalištu da ne bi ostali mokrih nogu, čekali su pod nadstrešnicom, ali i na klupi, jer se pod njihovim nogama slivala voda. Za vreme čekanja na kiši, nebo je priredilo strahovit svetlosni šou.

 

Međutim, mnogi svoj prevoz nisu ni dočekali, s obzirom na to da su tramvaji kod Starog sajmišta stali.

 

U "naselju iz pakla", imenu koje sa prvim kapima kiše bije voždovački kraj, Veljka Vlahovića, nije bilo bezbedno za neplivače. Na društenim mrežama jedna korisnica podelila je fotografiju automobila koji sebi krči put uzvodno uz "reku".

 

RHMZ najavio je da će do oko 23.25 sati večeras mestimično padati kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

nevreme, oluja, kisa munje oblaci beograd

Tmurne scene nad Novim Beogradom Foto: Telegraf

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    19. maj 2019 | 23:33

    Metropola.Ej 21 vek,kurcite se nekim stvarima a grad vam pliva u fekalijama iz sahtova koji ne mogu primiti kisu kad padne.Bitno da se gondola smrdljiva izgradi,a najpotrebnije stvari se nisu odradile.Drago mi je sto zivim tako blizu Bg ,a tako daleko od te gungule

  • Шурук

    20. maj 2019 | 01:03

    Што би рекао Шојић-полако са тим комплекси;)

  • jelena

    20. maj 2019 | 14:01

    ništa čudno kad se u jedan grad doseli milion ljudi za poslednjih dvadeset godina a grad nije planiran za toliki broj ljudi...zamislite samo količinu fekalija....a o broju automobila na ulicama koje teško mogu da prodju kroz ulice koje nisu projektovane za toliki broj....a i broj onih koji dolaze u prolazu....zato strpljenje ljudi....mora mnogo da se radi ane samo priča

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA