≫ 

Dve beogradske opštine u sredu i četvrtak ostaju bez vode, pogledajte dobro da li je i vaša ulica na spisku za isključenje

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe

  • 0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u četvrtak 23. maja od 8:00 do 24:00 sata bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Crnotravska (neparna strana od Josifa Marinkovića do Veljka Lukića Kurjaka), Crnotravska (od Bulevara oslobođenja do Bahtijara Vagabzade), Bahtijara Vagabzade, Paunova (parna strana od Crnotravske do Baštovanske), Veljka Lukića Kurjaka.

ZEMUNU

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak 23. maja od 8:30 do 18:00 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Cara Dušana (parna strana od Užičke do Tršćanske ulice).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u sredu 22. maja od 9:00 do 22:00 sata bez vode će biti potrošači u naselju Nova Galenika.

ZVEZDARA

Na opštini Zvezdara, u četvrtak 23.05.2019. godine od 10:00 do 22:00 sata bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Subotička, Ravanička, Ulcinjska, Radojke Lakić.

ČUKARICA

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u četvrtak 23.05.2019. godine od 8:00 do 20:00 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Milana Praizovića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA