Bez čekanja u redu uz Parking pass

Uz nedavno uvedenu novu uslugu "Parking servisa" - Parking pass karticu, korisnici lakše i brže parkiraju svoja vozila u parking objektima ovog preduzeća, ali imaju mogućnost i da besplatno preuzmu na korišćenje dva bicikla za odrasle i dva bicikla za decu

  • 0

Ova jednodnevna, trodnevna ili sedmodnevna karta za parkiranje može da se kupi u garažama, parkiralištima i poslovnicama „Parking servisa” i da se koristi na čak 21 parking objektu u Beogradu.

Parking pass kartica omogućava neograničeni broj ulazaka u javne garaže i parkirališta, u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena, a aktivira se prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralište. U okviru akcije „Parkiraj i bicikliraj“, u toku sezone, koja traje od 1. aprila do 1. novembra, uz Parking pass karticu možete, potpuno besplatno, da koristite dva bicikla za odrasle i dva bicikla za decu. – kažu u „Parking servisu“.

U ovom preduzeću objašnjavaju da ćete zaboraviti na čekanje u redu za plaćanje parkiranja. Uz to imate priliku i da besplatno rekreativno vozite bicikle na Adi Ciganliji, keju kod parkirališta „Milan Gale Muškatirović“ ili brže završite obaveze u blizini garaže „Obilićev venac“ i parkirališta „Sava Centar“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA