≫ 

Dva napada na taksiste u istom danu: Posle tuče u Novom Beogradu, nov sukob u centru grada. Udarali po vozilu i žestoko vređali

- Kolega nikada ranije nije video napadače - navode iz taksi komore

  • 10

Posle okršaja u Novom Beogradu dvojice vozača iz različitih udruženja, sukobi beogradskih prevoznika nastavili su se i u centru grada. U Ivanovačkoj ulici kod broja 8 na Paliluli dva muškarca napala su kasnije taksistu Beogradskog poslovnog taksija.

Kako saznaje Telegraf, muškarac na motoru šutirao je vozilo Beogradskog poslovnog taksija, a zatim je pristigao i "punto", čiji se vozač pridružio napadu. Zatim, počelo je vređanje i udaranje automobila. Taksista je pozvao pomoć preko mreže, i stigle su kolege i policija.

Tuca taksisti novi beograd Juče su taksisti blokirali raskrsnicu nakon napada na kolegu; Foto: Telegraf

- Kolegu iz Beogradskog poslovnog taksija napala su dvojica nepoznatih muškaraca, kada se odazvao na poziv. Jedan je bio u "puntu" i šutnuo auto u vrata", žestoko je je opsovao: "Šta je p**** taksističke, sada smo vam j***** mater u Novom Beogradu, i sad ćemo ponovo. Očigledno da zna materiju između taksista i nelegalnih auto-prevoznika. Posle toga jedan od njih je otišao u otvorenu garažu, parkirao se. Zatim su ga našli taksisti, da li su ga tukli, ne znam. Policija je napravila zapisnik - kaže direktor taksi komore Boško Vukojević.

Tuca taksisti novi beograd Ovo je drugi napad za manje od 10 sati; Foto: Telegraf

Vukojević dodaje da taksista napadače nije viđao odranije i da su ga napali potpuni neznanci.

Nekoliko sati razlike juče je delilo je dva okršaja.

U napadu na taksistu koji se juče oko 14.30 sati dogodio u Novom Beogradu, učestvovalo je za sada nepoznato lice, a iz taksi komore tvrde da je reč o vozaču nekih od nelegalnih prevoznika.

Cela situacija kulminirala je kada su se unakrsno oglašavali direktori "CarGo" i "Cammeo" preduzeća, te su krivicu svaljivali međusobno, govoreći da njihovi vozači nisu krivi.

VIDEO: Direktor taksi komore o tuči taksista na Novom Beogradu

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    23. maj 2019 | 09:36

    Da barem hoce se medjusobno istrebe nego samo skrecu paznju na sebe

  • Rastko

    23. maj 2019 | 09:37

    Velike pare su u igri.

  • Boki

    23. maj 2019 | 11:29

    Vi taksisti ste najgori sloj drustva i pitam se jer vas sramota sto velika vecina naroda vas gleda kao olos,koji koristi svaku priliku da te pokrade i pri tom psuju ljude i vredjaju.Za vredjanje i tteba da dobiju po nosu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA