≫ 

Blokada Krnjače zbog vozača CarGO: Kolege protestuju zbog još jednog oduzimanja vozila (VIDEO)

Iz CarGo navode da je ovo šesti pokušaj oduzimanja vozila, a da je do sada policija oduzela četiri vozila člana Udruženja, a da ih još uvek nije vratila

  • 6

Komunalna i interventna policija oduzela su danas oko 16 časova vozilo članu Udruženja građana "CarGo" u Krnjači, a na lice mesta izašao je veliki broj građana.

Na licu mesta nalazi se i "Pauk" služba, koja je već organizovano čekala vozilo člana Udruženja kako bi bilo odneto, a zatim i zadržano na Parking servisu.

Predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić uputio se na lice mesta i istakao da je "dosta nasilja i rata na ulicama Beograda".

Vučić kaže da je ovo samo "još jedan vid pritiska na CarGo i institucije nakon jučerašnjeg protesta taksista i njihovih zahteva da se ugasi CarGo".

- Ovo je zaista nečuveno. Nasilje nije rešenje. Beograd treba da bude grad mira i dijaloga, a ne nelegalnog oduzimanja vozila na ulicama. Kakva se poruka šalje građanima koji samo pošteno žele da rade svoj posao, ljudima koji žele da dobiju pomoć na putu, svima nama koji želimo da živimo u normalnoj atmosferi - rekao je Vučić.

Iz CarGo navode da je ovo šesti pokušaj oduzimanja vozila, a da je do sada policija oduzela četiri vozila člana Udruženja, a da ih još uvek nije vratila.

U ovom udruženju izjavili si i da navodno "taksisti vode institucije, što su pokazali i nedavnim nasilnim upadom u saobraćajnu inspekciju".

- Njihova samovolja ne sme da vlada ulicama Beograda. Oni pritiskaju institucije, ucenjuju i prete i neće stati dok se ne ugasi CarGo - izjavio je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Firma

    23. maj 2019 | 18:29

    Ne moze se taksirati po gradu bez TX tablica, taksimetra itd. To pise u zakonu i tacka. Dok se ne promeni zakon pitam se zasto drzava ne ukinine tu aplikaciju nego im daju da rade na sivo dok ih ne uhvate. Eto tako stoje stvari.

  • Čiča.

    23. maj 2019 | 18:56

    Ne može da se radi nelegalno. Porez da se plati.

  • Tomatinjo

    23. maj 2019 | 21:51

    Taksistima smeta konkurencija. Treba zakonski regulisati i omogućiti prevoz i putem CarGoa i Ubera. Pa neka rade i jedni i drugi. Konkurencija je dobra za građane. Taksisti ne mogu silom zaustaviti napredak i nove vidove prevoza. U protivnom oni su siledzije i ucenjivači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA