"Moj super raspust", prilika za roditelje da deci obezbede nezaboravan školski raspust i učešće u brojnim aktivnostima

Reč je o jedinstvenom kampu u Srbiji za predškolce i osnovce, kroz koji je za pet godina prošlo više od 25.000 mališana iz različitih gradova u Srbiji.

  • 0

Kampovi za osnovce novi su način odmora za decu u Srbiji. Pojavom dečjeg kampa "Moj super raspust" roditeljima je pružena prilika da deci obezbede nezaboravan školski raspust sa svojim vršnjacima i da probaju više od 30 edukativnih, sportskih i avanturistickih aktivnosti, kao što su zip line, bubble footbal, zorbing, streličarstvo, mačevanje, air soft poligon, slip and slide, veštačka stena, super eksperimenti i još puno toga.

Dečji kamp Super raspust Moj super raspust; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

Projekat "Super raspust" koji je 2014. godine podržalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, prerastao je u "Moj super raspust", jedinstven kamp u Srbiji za predškolce i osnovce, kroz koji je, za ovih pet godina, prošlo više od 25.000 mališana iz različitih gradova u Srbiji.

Dečji kamp Super raspust Moj super raspust; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

- Cilj kampa je da decu za vreme raspusta, dok su im roditelji još na poslu i dok ne odu na porodični odmor, izvučemo iz kuće, iz četiri zida, da ih odvojimo od kompjutera i telefona i da im pružimo veliki broj aktivnosti koje su pozitivne za njihov psihofizički rast i razvoj i da im boravak u kampu ostane kao jedna od najlepših uspomena iz njihovog detinjstva - kažu organizatori.

Dečji kamp Super raspust "Moj super raspust"; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

U okviru kampa "Moj super raspust" organizuje se boravak dece za vreme zimskog i letnjeg raspusta, kako širom Srbije u hotelima i odmaralištima, tako i u Beogradu na Senjaku u okviru kompleksa Sportske akademije Senjak i PU Kreativni zamak, koji obezbeđuje najkvalitetniji način da deca provedu slobodno vreme kako bi razvili kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i stekli radne navike uz nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost.

Dečji kamp Super raspust Mališani učestvuju u brojnim aktivnostima; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

Za sve drugare koji deo svog školskog raspusta provode u Beogradu, "Moj super raspust" sa Sportskom Akademijom Senjak i PU Kreativni zamak organizuje Beogradski Super Raspust. Sve predviđene aktivnosti odražavaju se na obodu Senjaka u tihom i mirnom ambijentu Sportske akademije Senjak, Andre Nikolića 29, Beograd. Sportska akademija Senjak je multifunkcionalan, po svim standardima opremljen prostor namenjen edukativnim i sportskim sadržajima. Aktivnosti sa decom realizuju stručna lica i sve je podređeno maksimalnoj bezbednosti.

Dečji kamp Super raspust Beogradski super raspust; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

Beogradski Super Raspust je namenjen deci uzrasta od 6 do 14 godina. Boravak dece u kampu obuhvata celodnevne aktivnosti svakog radnog dana u periodu od 8h do 18h.

Neke od aktivnosti koje mališani prolaze za 5 radnih dana na Beogradskom Super Raspustu su: jahanje, zorbing, bubble fudbal, zip line, mačevanje, streličarstvo, steljaštvo-taktički poligon airsoft kids, veštačka stena, umetničke radionice, eko radionice (reciklaža), engleski jezik, ruka ruci, ekperimenti, šah, orjentiring, mali izviđači, igre bez granica, kolektivni sportovi (fudbal, odbojka, košarka), ples, koreografije, kvizovi znanja i još puno toga.

Dečji kamp Super raspust Beogradski super raspust; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

Pored sedam dnevnih aktivnosti, deci je obezbeđen doručak, ručak i dve užine.

Beogradski Super Raspust biće otvoren 9. juna od 12-14h na Sportskoj akademiji Senjak.

Dečji kamp Super raspust Moj super raspust; Foto: Foto Video Akcija/Sale Milinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA