≫ 

Saće sa pčelama usred Beograda bačeno u smeće: Očevici kažu da zuji iz kontejnera i ne znaju koga da zovu upomoć (FOTO)

Nesvakidašnji prizor usred Beograda zgrozio je prolaznike

  • 1

Saće sa sve pčelama bačeno je u jedan kontejner usred Beograda, a stanovnici prestonice nemaju pojma šta da rade. Koga zvati kada neko živa bića baci u smeće?

Nesvakidašnji prizor usred Beograda zgrozio je prolaznike. U hrpi kesa i drugih otpadaka, ramovi sa saćem i pčelama u njima, kako tvrde očevici.

- Neko je bacio saće sa pčelama u kontejner na Dorćolu, upravo sam videla... Znamo svi koji je problem sad sa pčelama u Srbiji... Da li znate kome bih mogla da se obratim? Đubretari će ih samo ubaciti u kamion, dakle ubiti... - napisala je jedna Ivana na grupi "Za manje smeća i više sreće".

Beograđani su odmah reagovali, no ispostavilo se da kada je najbliži među njima došao na lice mesta, pčele ipak nisu bile tamo, samo prazno saće, te tako ni pomoć insektima nije bila potrebna.

VIDEO: Pomor pčela! Ljudi, bez njih ova planeta umire

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Natalija

    12. jun 2019 | 12:48

    Mislim da to nije prvi put. Kod palate Albanija pre oko mesec roj pcela bio je uz grm na zardinjeri. Ubrzo je dosao neki lik sa kosnicom za pcele u pratnji komunalnoga policajca pa taj roj pcela prebacio nekako u tu kosnicu. Prolaznici se cudili od kuda tu u strogom centru toliki roj pcela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA