Baš, baš bahato parkiranje u Beogradu: Ostavio džip na autobuskom stajalištu, sklopio retrovizore i otišao. Putnici zaobilazili vozilo da uđu u prevoz (FOTO)

Bahatom parkiranju u Beogradu nikad kraja

  • 21

Praksa bahatog parkiranja u Beogradu ne samo da ne iščezava, već nesavesni vozači postaju sve kreativniji. Jedan takav parkirao je svoj džip  tačno ispred autobuskog stajališta danas na Dušanovcu, ugasio ga i otišao, ne obazirući se na ometanje saobraćaja i problem koji je napravio putnicima.

Prekršaj je zabeležen u Zaplanjskoj ulici. Stajalište, koje se nalazi u senci velikog drveta, poslužilo je bahatom vozaču da ostavi svoj džip u hladu, a po svemu sudeći, nije mnogo mario za autobuske linije koje tu staju.

Kako javljaju čitaoci Telegrafa, još je i sklopio retrovizore, kako ga neko ne bi očešao.

Putnici koji su čekali autobus morali su zaobilaze vozilo kako bi došli do prevoza, a i vozači GSP-a morali su da staju gotovo nasred trake, kako bi se mimoišli sa džipom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    12. jun 2019 | 21:44

    Vazno da komunalci glume baje kad treba da maltretiraju starije ljude koji prodaju na pijaci. Al zato ovom niko nista ne moze ili nece.

  • !!!

    12. jun 2019 | 21:44

    Da je bio Jugo,dosla bi tri pauka istovremeno

  • Vlada

    12. jun 2019 | 21:33

    Stavis mu blokade na točkove, lepo ide peške u parking servis ili komunalnu policiju (koja inače ne radi ništa) da uzme uplatnicu na 25 hiljada i po pokazanoj uplatnici mu skineš blokade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA