Ko su UNSMOKE-eri?

UNSMOKE YOUR WORLD bila je poruka koju je veliki broj trkača nosio na najvećoj biznis trci u Srbiji „Belgrade Business Run“, koja je ove godine održana četvrti put na Adi Ciganliji

  • 0

Majice su nosili predstavnici kompanije od koje se takva poruka najmanje očekivala – Filip Moris (Philip Morris).

Više od 50 zaposlenih u najvećoj duvanskoj kompaniji u Srbiji je na ovaj, simboličan način, poslalo snažan poziv pušačima, nepušačima, njihovim porodicama i celoj javnosti da se priključе kampanji za oslobađanje od duvanskog dima.

- Ako ne pušiš, nemoj da počinješ. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni - jasno poručuju iz Filip Morisa sa najveće tim bilding trke u Srbiji. Ove tri rečenice okosnica su globalne kampanje koja ima za cilj da inspiriše što veći broj ljudi da nađe svoju ulogu u stvaranju sveta bez duvanskog dima - tako što će ili pokazati svojim primerom ili ubediti svoje bližnje da prestanu da puše ili da pređu na neko od inovativnih rešenja koja su manje štetna zamena za cigarete.

- U svetu danas ima preko milijardu pušača, a mi želimo da ih informišemo da je najbolje prestati sa korišćenjem duvana i nikotina uopšte. Ukoliko ipak ne žele, verujemo da treba da znaju da je u svetu sve prisutniji konsenzus među borcima za javno zdravlje, stručnjacima i naučnicima da postoje alternativni proizvodi koji su manje štetni ne samo za njih, već i za ljude u njihovoj okolini - rekla je Jelena Preradović Stevanović, menadžerka održivog razvoja za jugoistočnu Evropu kompanije Filip Moris.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA