≫ 

S nožem u ruci opljačkali prodavnicu u Mirijevu: Tast vlasnika umalo ostao bez oka (VIDEO)

Radnica koja je sve to videla suprtostavila se pljačkašima i gađala ih čime je stigla

  • 13

Dvojica maskiranih napadača sa nožem u ruci uleteli su sinoć u jednu prodavnicu na Mirijevu i pokušali da je opljačkaju, povredivši time tasta vlasnika prodavnice, koji je ostao bez kapka na oku. 

Naoružani i sa skrivenim licem oni su uleteli u prodavnicu s namerom da isprazne kasu. Sve je počelo u 20.39 sati. 

- Uleteli su sa sečivom koje je, rekao bih, dugo oko 17 centimetara i počeli da prete mojoj tašti, koja je radila za pultom. Tražili su od nje da isprazni kasu, ali kasa se malo komplikovanije otvara. Ipak, uspeli su da za kratko vreme uzmu pozamašan deo pazara - kaže za Telegraf.rs Milorad, vlasnik ove prodavnice.

Kako dodaje, radnica koja je slagala robu kada su pljačkaši uleteli u prodavnicu, pružila im je otpor tako što ih je gađala čim je stigla.

pljačka mirijevo Pljačka je trajala oko dva minuta Printskrin: Duda 2002 Bg

- No, moja tašta nije mogla da se suprotstavi dvojici snažnih momaka i dala im je novac. Međutim, čim su izašli iz prodavnice, naleteli su na mog tasta. Počeli su da se rvu. Potegli su nož na njega. Povredili su mo glavu i naneli posekotinu preko oka. Kapak mu gotovo visi o koncu - priča Milorad.

Tast je uspeo da im otrgne novac i oko 120.000 dinara rasulo se ispred prodavnice.

-Oni su tada počeli da beže. Treći saučesnik čekao ih je u kolima. No, policija ih je uhapsila nakon svega 20-ak minuta. Ne znam ko su momci - rekao je Milorad.

Po njegovim procenama, nedostaje im oko 10-15.000 dinara, ali lakše mu je što zna da povrede njegovog tasta nisu ozbiljne koliko su mogle da budu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bato moj...

    14. jun 2019 | 19:33

    Radio sam u Saudijskoj Arabiji davne 1990te i bio tamo 6 godina...zakon je neverovatan,cak i previse strog po meni,a konkretno za ovo sto citam da su likovi opljackali,tamo bi im u najblazoj varijanti odsekli saku a mozda i obe...plus bicevanje dok rane ne budu takve da se kosti vide...jeste jezivo ali zato minimalno ima kriminala

  • zole65

    14. jun 2019 | 19:32

    Ma kastrirati svu trojicu istog momenta, odseci im ruke pa da vidimo da li će još neko da pokuša. Bez sudjenja i zatvora. Da je zakon za sve isti pa da vidimo da li će i okimo biti ovakvih sarlatana.

  • Xyz

    14. jun 2019 | 19:31

    Svaka čast ženama na hrabrosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA