≫ 

Pripejd parking kartica: Nova usluga plaćanja parkiranja

JKP „Parking servis“ Beograd od danas uvodi novu uslugu plaćanja parkiranja putem Pripejd parking kartice. Ova vrednosna parking kartica omogućava jednostavno i brzo plaćanje parkiranja, na čak 21 parkiralištu/garaži kojima upravlja Preduzeće

  • 0
Pripejd parking kartica

Foto: Telegraf

Pripejd parking kartica se koristi tako što je vozač prisloni na automat na ulazu ili izlazu iz garaže, a rampa se podiže. Potrebno je samo da korisnik ima kredit na kartici, koji se umanjuje za cenu parkiranja pri izlasku iz garaže ili parkirališta.

- Sagledavajući potrebe korisnika, „Parking servis“ je razvio novu uslugu – Pripejd parking karticu. Ona omogućava korisniku da uštedeti vreme i ostvari popust na cenu parkiranja, jer sa karticom samo ulazi i izlazi iz garaže ili parkirališta, bez odlaska na blagajnu i čekanja u redu. „Parking servis“ konstantno radi na podizanju kvaliteta svojih usluga, a cilj Preduzeća je da korisnicima olakša upotrebu parking objekata kojima upravlja i izađe u susret različitim kategorijama korisnika, – rekao je direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković.

Pripejd parking kartice se prodaju na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa „Parking servisa“, po ceni od 650 dinara. Kartice se kupuju bez kredita i potrebno ih je dopuniti pre prvog ulaska u garažu ili parkiralište. Pripejd kartice se mogu dopuniti u javnim garažama i na parkiralištima – na blagajnama i stanicama za plaćanje.

Pripejd parking karticu je moguće dopuniti i elektronskim putem, ukoliko se kartica personalizuje putem registracije korisnika na portalu „Parking servisa“.

Personalizacijom kartice korisnik ostvaruje popust u iznosu od 5% prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 1.000 do 4.000 dinara, odnosno popust u iznosu od 10% prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 5.000 do 9.000 dinara.

Podsećamo da je „Parking servis“ nedavno korisnicima ponudio i vremensku parking karticu za garaže i parkirališta - Parking PasS karticu, koja važi određeni vremenski period i može se kupiti za 24 sata, 3 dana ili 7 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA