≫ 

Nevreme u Beogradu: Sručio se pljusak, očekuju nas grad, olujni vetar i 30 litara kiše! (VIDEO)

Kiša je pljuštala u delu Beograda, a oblačno je u celoj prestonici

  • 11

Vremenske nepogode očekuju se u prestonici još od jutros, i taman kada su već svi pomislili da su stručnjaci za vreme omanuli, nešto posle 17 sati na deo Beograda sručio se pljusak.

- Do kraja dana i sutra nestabilno sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavine, intenzivnijim u severnim i zapadnim delovima zemlje, kao i na teritoriji Beograda, gde se očekuju vremenske nepogode, 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, lokalno i više, grad i olujni vetar - glasi upozorenje RHMZ koje je na snazi do sutra u 9.25 sati.

Nakon ovog RHMZ je izdao i novo upozorenje koje važi za prestonicu.

- Na području Beograda od 17.40 do 19.38 kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom - stoji u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Danas je na teritoriji Beograda na snazi narandžasti meteoalarm što znači "da je vreme opasno, da su prognozirane opasne vremenske pojave i to takvog intenziteta da mogu da prouzrokuju materijalnu štetu i da budu opasne po ljude i životinje". U Beogradu je u 17.00 časova izmerena temperatura od 26 stepeni, ali je zbog izuzetno velike vlažnosti, od čak 70 odsto, utisak kao da je napolju mnogo toplije, odnosno 33 stepena.

VIDEO: Kiša nosi kontejnere po centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije nego

    17. jun 2019 | 18:39

    Za početak pokušajte da pišete prognoze za juče, pa kad pogodite sa uspešnošću 80% predjite na prognozu za tekući dan, a onda ako ikada pogodite predjite na prognozu za sutra. Imate cveće koje se povija pred kišu pa kad to vide čobani oni uteraju ovce u tor. A za lepo vreme posle kiše imate gljive, puževe, ... !! Medveđi san I budjenje mozete koristiti za zimu, a fenomen "medved video senku" je sve osim da se medved uplašio sopstvene senke .... Higrometar ima da se kupi na pijaci a mozete ga I napraviti. Za barometar treba tegla, balon I slamka. Živko Zdravko Mirko Slavko

  • Aca

    17. jun 2019 | 18:22

    Beograd na VODI... 😂😂😂😂😂😂😂!!!!

  • Tamara

    17. jun 2019 | 21:18

    Mnogo bre pisete o kisama zar ranije nije bilo pa se cudite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA