≫ 

Postavljeni novi kontejneri na opštinama Vračar, Zvezdara i Voždovac (FOTO)

Velika akcija postavljanja novih i zamene starih kontejnera vršena je tokom predhodne noći

  • 1

JKP „Gradska čistoća“ otpočelo je sa akcijom zamene kontejnera na opštini Vračar.

Velika akcija postavljanja novih i zamene starih kontejnera vršena je tokom predhodne noći u ulici Južni bulevar, gde je uklonjeno 54 kontejnera 1,1 m3, a postavljeno 42 džambo kontejenra zapremine 3,2 m3.

Zamena kontejnera Foto: Promo

Akcija zamene kontejnera se nastavlja u ulicama Strumička, Rimska, Vojislava Ilića, Ustanička od Bulevara Kralja Aleksandra do Vojislava Ilića i u ulicama Zaplanjska i Dragice Končar, gde će tokom ove akcije biti postavljeno više od 200 novih sudova za odlaganje otpada.

Ova akcija ima za cilj da se poboljša komunalna usluga odnošenja smeća, da sugrađanima omogućimo veći broj parking mesta i da u ulicama gde je pojačan intenzitet saobraćaja ekipe „Čistoće“ brže i efikasnije odnose otpad.

Zamena kontejnera Foto: Promo

Podsećamo sugrađane da su sudovi za odlaganje otpada ne samo inventar grada Beograda i JKP „Gradska čistoća“ već pripadaju svim Beograđanima i apelujemo da pravilnim korišćenjem pomognu da ih očuvamo kako bi što duže bili u upotrebi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA