≫ 

Kiša i gromovi protutnjali su kroz Beograd, a onda je usledilo šareno iznenađenje

Duga je bila vidljiva gotovo iz svih delova grada

  • 8

Posle nevremena koje je trajalo čitava dva sata, vetra, kiše i gromova, pojavila se duga! I to dvostruka.

Duga Foto: Telegraf

Priroda, kao da nam se ovim prelepim prizorom iskupila za oluju i pokazala je svoju lepšu stranu.

Duga Zvezdara, Foto: Telegraf

Dok se grmljavina još čula u daljini, sunce koje je pri zalasku obojilo je ceo grad u prijatnu, žućkastu boju, a nebo je ukrasila i duga.

Duga Novi Beograd, Foto: Telegraf

Video: Oblaci "jure" ka Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. jun 2019 | 20:31

    Kao deca kad vidimo dugu vazilo je ko prodje ispod nje bice srecan, neznam jel neko uspeo da prodje ispod duge osim sto ju je samo video

  • Bana

    20. jun 2019 | 20:28

    Neka bude na dobro

  • Rs

    20. jun 2019 | 21:08

     91) КОЈИ живи у помоћи Вишњега, под кровом Бога Небескога настаниће се. Рећи ће Господу: Заступник мој јеси Ти, и уточиште моје, Бог мој, и уздаћу се у Њега. Јер ће те Он избавити од замке ловачке, и од речи метежне. Плећима Својим заклониће те, и под крилима Његовим надаћеш се; као оружјем окружиће те истина Његова. Нећеш се бојати страха ноћнога, од стреле која лети по дану, од ствари која проходи у тами, од сусрета и демона подневнога. Пашће поред тебе хиљада, и десет хиљада с десне стране теби, а тебе се неће дотаћи; ипак ћеш очима својим сагледати, и расплату грешника видећеш. Јер си Ти, Господе, надање моје; Вишњега си поставио за уточиште своје. Неће те зло дотаћи, и ударац се неће приближити стану твоме. Јер ће Анђелима Својим заповедити за тебе,[1] да те сачувају на свим путевима твојим. На руке ће те узети, да се не спотакне нога твоја о камен. На аспиду и змију отровну наступаћеш, и згазићеш лава и змаја. Јер се на Мене поуздао, и избавићу га; покрићу га, јер је познао Име Моје. Призваће Ме, и услишаћу га; са њиме ћу бити у невољи, избавићу га, и прославићу га. Дугим данима (живота) испунићу га, и показаћу му спасење Моје.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA