Letnji Beogradski noćni market

U petak, 28. juna, u periodu od 18 do 24 časa, zakazano je novo veliko okupljanje ljubitelja Beogradskog noćnog marketa na poznatoj beogradskoj pijaci „Skadarlija“

  • 0

Pijačne tezge biće ispunjene bogatom ponudom svežeg voća i povrća, ubranih u baštama šampiona pijaca, a u posebnom kutku mlečnih i suhomesnatih proizvoda posetioci manifestacije imaće priliku da probaju i kupe vruće čvarke, domaću pršutu, kulen, kao i slatke i slane poslastice od sira.

Beogradski noćni market Foto: Aleksa Vukomanović

Mladi dizajneri za predstojeće letnje odmore pripremili su širok asortiman proizvoda, koji će zadovoljiti potrebe najzahtevnijih kupaca. Beogradski restorani i barovi pripremaće ukusne specijalitete, dok će za dobar provod na najvećem marketu pod otvorenim nebom biti zadužen di-džej Brkati.

Beogradski noćni market Foto: Aleksa Vukomanović

Dođite da zajedno pozdravimo novo godišnje doba na jednoj od najpopularnijih beogradskih pijaca, gde vas očekuje sjajan program i odlična atmosfera.

Foto: Promo

Ulaz je slobodan!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA