Opština Palilula tradicionalno nagradila vukovce i đake generacije

Predstavnici Gradske opštine Palilula uručili su danas vukovcima i đacima generacije palilulskih osnovnih i srednjih škola tablet računare za izvanredan uspeh koji su postigli tokom dosadašnjeg školovanja

  • 0

Na svečanosti, u Centru za kulturu Vlada Divljan podeljeno je 230 tablet računara. Đaci generacije osnovnih i srednjih škola, uz tablet računar, na poklon od Opštine dobili su i knjige, dok su đaci generacija osnovnih škola sa Palilule nagrađeni i letovanjem na Krfu, gde će provesti 15 dana odmora i upoznavanja sa srpskom istorijom u okviru tradicionalnog projekta “Stopama naših predaka”.

Zamenik predsednika Opštine Darko Paunović sa članovima Veća podelio je nagrade vukovcima, dok je predsednik Aleksandar Jovičić čestitao najboljim palilulskim đacima na postignutim rezultatima i poželeo im uspeh i u daljem školovanju.

- Ponosan sam što ste svoje prve uspehe i nagrade osvojili baš ovde i što sam imao priliku da vam pružim podršku. Vi ste najbolje što naša Opština, naš Beograd i Srbija imaju i siguran sam da su danas ovde mladi ljudi koji će za desetak godina voditi Srbiju i predstavljati je u najboljem svetlu - poručio je Jovičić.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA