U ovim delovima Beograda je najkritičnije: Palo 40 litara kiše po m², a zna se ključni problem

Na terenu su angažovane 23 ekipe sa kompletnom neophodnom mehanizacijom.

  • 8

Tokom nevremena koje je ponovo pogodilo Beograd danas u jutarnjim satima palo je više od 40 litara po metru kvadratnom, navode iz JKP Vodovod i kanalizacija za portal Telegraf.rs.

Oni ističu da naselja na levoj obali Dunava, u kojima je evidentirano više 100 litara po metru kvadratnom, trenutno najkritičniji delovi pogođeni obilnim padavinama.

- Naselja Kotež i Borča nemaju rešenu kanalizaciju, pa su tamo problemi inače prisutni, a u ovakvim situacijama eskaliraju. Dodatni problem pravi veliki broj septičkih jama iz kojih se izlila ogromna količina vode. Na predmetnom području angažovane su pumpe našeg preduzeća sa posadom na otklanjanju posledica nevremena - kažu za Telegraf.rs dodaju da su na terenu angažovane 23 ekipe sa kompletnom neophodnom mehanizacijom.

VIDEO: Gejzir usred Beograda, opšti haos na ulicama zbog nevremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas

    24. jun 2019 | 12:41

    Kljucni problem je lopovluk...

  • Beba

    24. jun 2019 | 12:49

    Bitno je da imamo fontanu...planiramo metro, pa da se ljudi podave kada padne veca kiša a za osnovno (čitaj kanalizacija) nemamo sredstava...

  • DARKO 100%

    24. jun 2019 | 13:35

    Mnogo naselja koja nemaju kanalizaciju,ista ta kanalizacija gde postoji neodrzava se redovno niti cisti,cevi zardjale i probijene zapusene debelim slojem svega i svacega ,i neplansko povezivanje na divlje na kanalizacione tokove gde razni kvazi majstori rade,tako u velikim slucajevima nasa ljudska krivica lezi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA