≫ 

Beograđanin izgubio pet novčanica od 500 evra na Vračaru: Jednu od njih daće poštenom nalazaču

Novac je izgubio na potezu od Maksima Gorkog 99 do Neimara

  • 41

Zamislite da u jednom trenutku u džepu nosite 2.500 evra, a već u sledećem shvatate da su sve vaše novčanice "prohujale s vihorom". 

Upravo to desilo se jednom Beograđaninu kome je svih pet novačnica od 500 evra ispalo dok je šetao psa na Vračaru. Sada jednu ovu novačnicu nudi kao nagradu poštenom nalazaču. 

- Pre nego što sam izašao da prošetam psa, brat mi je dao ovaj novac. Ja sam ga stavio u džep sa telefonom. Telefon je u toku šetnje pozvonio, ja sam ga izvadio da se javim, pas je povukao... I novca više nije bilo u džepu - priča nesrećni čovek za Telegraf.rs.

Otkako je, kaže, postavio oglas u kom moli ljude da mu, ako slučajno nađu novac, isti vrate - niko mu se nije javio.

- Niko, ama baš niko nije pozvao. Očajan sam - dodaje on.

Nagrada od 500 evra nije mala i predstavlja čak i više od onoga što nalazaču po zakonu pripada. Zato, imajte srca. I pokažite da se u ovom društvu poštenje i dalje ceni kao vrlina, ako taj novac baš vi nađete. 

VIDEO: Milici Pavlović u šake natrpali toliko para da ih je jedva držala

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmm...

    25. jun 2019 | 11:56

    Ja sam nasao 1997me godine torbicu sa 7000 maraka i nekoliko zlatnika i vratio sam vlasniku (prvom komsiji) tada sam imao 10 godina i cim sam video toliki novac prosto sam od straha otrcao i predao torbicu...komsija bio na putu jer vozi kamion i kaze njegova zena oduzice ti se kad dodje sa puta...i naravno...ni jednu cokoladu da mi je kupio....sada imam 32 godine,zenu i sina i uvek cu uciti dete da nadjeno vrati vlasniku bez obzira da li ce taj vlasnik biti covek ili ne...poenta mog teksta je u tome da ima Boga i ne treba uzeti tudje pa cak i ako si slucajno nasao...a dobro ce se uvek vratiti kad tad...

  • Hahahah

    25. jun 2019 | 12:29

    Sta ce mu nagrada 500e kad ima 2500 😂😂😂

  • Ala

    25. jun 2019 | 12:49

    Mogu da zamislim kako je srce kucalo tom sto je nasao pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA