Još jedan dan do okupljanja ljubitelja Beogradskog noćnog marketa na pijaci Skadarlija

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ organizuju veliku žurku u prestonici na jednoj od najpopularnijih beogradskih pijaca, pijaci „Skadarlija“, gde će biti održan Letnji beogradski noćni market

  • 1

Ljubitelji dobre zabave i kupovine biće u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi izlagača, raspoređenim po tematskim ulicama. Poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, ponudiće sveže proizvode iz svojih bašta, prirodne sokove i džemove, razne vrste meda, kao i tradicionalne suvomesnate i mlečne proizvode.

Beogradski noćni market

Foto: Promo

Kreativni mladi dizajneri predstaviće širok spektar unikatnih proizvoda po promotivnim cenama, dok će se restorani i barovi pobrinuti za spremanje najukusnije hrane. Bina na Beogradskom noćnom marketu rezervisana je za nastup di-džeja Brkatog, koji će se pobrinuti da petak veče protekne u odličnom letnjem ritmu.

Beogradski noćni market

Foto: Promo

Kupovina po najboljim cenama i zabava za sve uzraste odlična su preporuka da u petak, 28. juna, u periodu od 18 do 24 časa, posetite pijacu „Skadarlija“ i nabavite sve za predstojeće letnje dane.

ULAZ JE SLOBODAN!

Beogradski noćni market

Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA